sickboyrari Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 24 Beğeniler 1.915 Yer Kaotic 17 Aralık 2023 #1 Böyle yazım yanlışı vs. değil de daha ciddi sebeplerden banlanan üyeler "Cezalı Üyeler" adındaki konuya nedeni ile yazılsa iyi olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024 Artı -23 Eksi
Böyle yazım yanlışı vs. değil de daha ciddi sebeplerden banlanan üyeler "Cezalı Üyeler" adındaki konuya nedeni ile yazılsa iyi olabilir.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 17 Aralık 2023 #21 sickboyrari dedi: Gelmeli diye düşünüyorum şahsi fikrim. Genişletmek için tıkla... Hayır, kesinlikle ve kesinlikle gelmemeli. Rencide eder insanı.
sickboyrari dedi: Gelmeli diye düşünüyorum şahsi fikrim. Genişletmek için tıkla... Hayır, kesinlikle ve kesinlikle gelmemeli. Rencide eder insanı.
KS KS sickboyrari Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 24 Beğeniler 1.915 Yer Kaotic 17 Aralık 2023 #22 144 dedi: Hayır, kesinlikle ve kesinlikle gelmemeli. Rencide eder insanı. Genişletmek için tıkla... Neden rencide etsin ki? Anlayamadım o kısmı.
144 dedi: Hayır, kesinlikle ve kesinlikle gelmemeli. Rencide eder insanı. Genişletmek için tıkla... Neden rencide etsin ki? Anlayamadım o kısmı.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 17 Aralık 2023 #23 sickboyrari dedi: Neden rencide etsin ki? Anlayamadım o kısmı. Genişletmek için tıkla... Konu sahibini, cezayı alan başka konudaki üyeyi rencide eder. Daha fazla seninle tartışmaya gidersem uyarı alacağım. Görüşürüz. Fikrin benimle ters.
sickboyrari dedi: Neden rencide etsin ki? Anlayamadım o kısmı. Genişletmek için tıkla... Konu sahibini, cezayı alan başka konudaki üyeyi rencide eder. Daha fazla seninle tartışmaya gidersem uyarı alacağım. Görüşürüz. Fikrin benimle ters.
KS KS sickboyrari Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 24 Beğeniler 1.915 Yer Kaotic 17 Aralık 2023 #24 144 dedi: Daha fazla seninle tartışmaya gidersem uyarı alacağım. Görüşürüz. Fikrin benimle ters. Genişletmek için tıkla... Uyarı almalık durum yok, öneri konusunda fikir belirtiyoruz ikimizde.
144 dedi: Daha fazla seninle tartışmaya gidersem uyarı alacağım. Görüşürüz. Fikrin benimle ters. Genişletmek için tıkla... Uyarı almalık durum yok, öneri konusunda fikir belirtiyoruz ikimizde.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 17 Aralık 2023 #25 sickboyrari dedi: Uyarı almalık durum yok, öneri konusunda fikir belirtiyoruz ikimizde. Genişletmek için tıkla... Beni bilmiyorsun sanırım, Technopat Sosyal profilimde yazılanları görmedin mi? Ben asla kendimi tutamam ve uygunsuz üslup kullanabilirim.
sickboyrari dedi: Uyarı almalık durum yok, öneri konusunda fikir belirtiyoruz ikimizde. Genişletmek için tıkla... Beni bilmiyorsun sanırım, Technopat Sosyal profilimde yazılanları görmedin mi? Ben asla kendimi tutamam ve uygunsuz üslup kullanabilirim.
B ByeRED Ziyaretçi 17 Aralık 2023 #26 sickboyrari dedi: Böyle yazım yanlışı vs değil de daha ciddi sebeplerden banlanan üyeler cezalı üyeler adındaki konuya nedeni ile yazılsa iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu bilmem de cezalı diye tag kesinlikle olmalı.
sickboyrari dedi: Böyle yazım yanlışı vs değil de daha ciddi sebeplerden banlanan üyeler cezalı üyeler adındaki konuya nedeni ile yazılsa iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu bilmem de cezalı diye tag kesinlikle olmalı.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 17 Aralık 2023 #27 O değil de, cezalı tagı gelebilir.
KS KS sickboyrari Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 24 Beğeniler 1.915 Yer Kaotic 17 Aralık 2023 #28 Toby Fox dedi: O değil de, cezalı tagı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Onu bilmem de cezalı diye tag kesinlikle olmalı. Genişletmek için tıkla... Yani bence de, veya üyeler açıp kapatabilsin kendisi için bu özelliği.
Toby Fox dedi: O değil de, cezalı tagı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Onu bilmem de cezalı diye tag kesinlikle olmalı. Genişletmek için tıkla... Yani bence de, veya üyeler açıp kapatabilsin kendisi için bu özelliği.
Violett Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.135 Makaleler 30 Çözümler 9 Beğeniler 8.370 Yer Montpellier 17 Aralık 2023 #29 @144 hocamı hep orada göreceğiz, hoş olmaz. Kendi de tırsmış gibi. Şaka maka olumlu yanları da var ama olumsuz taraf daha ağır basıyor. Direkt liste yerine cezalı tagı gelmesi bence mantıklı olabilir.
@144 hocamı hep orada göreceğiz, hoş olmaz. Kendi de tırsmış gibi. Şaka maka olumlu yanları da var ama olumsuz taraf daha ağır basıyor. Direkt liste yerine cezalı tagı gelmesi bence mantıklı olabilir.
KS KS sickboyrari Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 24 Beğeniler 1.915 Yer Kaotic 17 Aralık 2023 #30 Violett dedi: @144 hocamı hep orada göreceğiz, hoş olmaz. Kendi de tırsmış gibi. Şaka maka olumlu yanları da var ama olumsuz taraf daha ağır basıyor. Direkt liste yerine cezalı tagı gelmesi bence mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Oda olur, yani tpde hiç göremiyoruz pek iyi değil. Tag gelmeli.
Violett dedi: @144 hocamı hep orada göreceğiz, hoş olmaz. Kendi de tırsmış gibi. Şaka maka olumlu yanları da var ama olumsuz taraf daha ağır basıyor. Direkt liste yerine cezalı tagı gelmesi bence mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Oda olur, yani tpde hiç göremiyoruz pek iyi değil. Tag gelmeli.