Böyle yazım yanlışı vs. değil de daha ciddi sebeplerden banlanan üyeler "Cezalı Üyeler" adındaki konuya nedeni ile yazılsa iyi olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, kesinlikle ve kesinlikle gelmemeli. Rencide eder insanı.
Neden rencide etsin ki? Anlayamadım o kısmı.Hayır, kesinlikle ve kesinlikle gelmemeli. Rencide eder insanı.
Konu sahibini, cezayı alan başka konudaki üyeyi rencide eder. Daha fazla seninle tartışmaya gidersem uyarı alacağım. Görüşürüz. Fikrin benimle ters.
Uyarı almalık durum yok, öneri konusunda fikir belirtiyoruz ikimizde.Daha fazla seninle tartışmaya gidersem uyarı alacağım. Görüşürüz. Fikrin benimle ters.
Beni bilmiyorsun sanırım, Technopat Sosyal profilimde yazılanları görmedin mi? Ben asla kendimi tutamam ve uygunsuz üslup kullanabilirim.Uyarı almalık durum yok, öneri konusunda fikir belirtiyoruz ikimizde.![]()
Böyle yazım yanlışı vs değil de daha ciddi sebeplerden banlanan üyeler cezalı üyeler adındaki konuya nedeni ile yazılsa iyi olabilir.
Yani bence de, veya üyeler açıp kapatabilsin kendisi için bu özelliği.
Oda olur, yani tpde hiç göremiyoruz pek iyi değil. Tag gelmeli.@144 hocamı hep orada göreceğiz, hoş olmaz. Kendi de tırsmış gibi.
Şaka maka olumlu yanları da var ama olumsuz taraf daha ağır basıyor. Direkt liste yerine cezalı tagı gelmesi bence mantıklı olabilir.