Son olaylardan sonra internetim kullanılamaz hale geldi. Web siteleri geç açılıyor, WARP bir işe yaramıyor keşke yavaş olmasındansa hiç olmasaydı dedirtiyor. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?
Sabah erken saatlerde yavaştı bende de ama öğlenden sonra normale döndü. Uzun süredir normal şekilde kullanıyorum. Bazılarında hala yavaş sanırım. Modeme bir reset atın isterseniz belki düzelir. Onun dışında bant daraltma çözümünü bilmiyorum maalesef. Beklemek lazım sanırım.
Techolay'ın server bağlantı çıkışını düzenlemeliler yüksek ihtimal. Siteye girip işlem yapamıyorum siteden callback gelmiyor . WARP'ın kullandığı adreslere yönlendirme yapsalar DPI kullananlar da rahatlar.
Attached: 1 image ⚠️ Update: Network data show internet restrictions remain in place in #Turkey a dozen hours after social media platforms were filtered by authorities; the measures come as over a hundred people including Istanbul mayor Imamoglu are detained on grounds of corruption and terrorism
Sabah erken saatlerde yavaştı bende de ama öğlenden sonra normale döndü. Uzun süredir normal şekilde kullanıyorum. Bazılarında hala yavaş sanırım. Modeme bir reset atın isterseniz belki düzelir. Onun dışında bant daraltma çözümünü bilmiyorum maalesef. Beklemek lazım sanırım.