Baş ağrısı nasıl geçer?

Baş ağrısı susuzluk uykusuzluk ve yorgunluktan kaynaklanır vücudunun ihtiyaçlarını yerine getirmezsen yaşarsın bu şekilde.

Teşekkür ederim. Yarın psikiyatriste tekrar gideceğim. Ama ilaç dışında nasıl bir terapi uygulayabilir biliyor musunuz?

İlaç istemememin asıl nedeni baş ağrısını uyandıktan daha çok artırıyor. Ayrıca sarhoş yapıyor genel olarak bunlar. Artı olarak belirteyim uyuduğum günler herhangi bir baş ağrım olmuyor. Yani nedeni uykusuzluk, ilk mesajımda da bunu belirttim zaten.

Ama ilaç dışında nasıl bir terapi uygulayabilir biliyor musunuz?
Aynı zamanda psikoterapist olanlar dışında psikiyatristler terapi uygulamaz sanırım. Uykusuzluğunun psikolojik olduğunu mu düşünüyorsun?

Evet ama 4 gündür uyuyamamak tıbbi bir desteği işaret ediyor gibi.

Uykusuzluğunun psikolojik olduğunu mu düşünüyorsun?
Evet kesinlikle. Başka bir nedeni olamaz
Bunun ana nedeni kaygı veya stres olabilir. Ama bu kadar uzun sürmesinin nedenini anlayamıyorum. Kaygı veya stres olsa sadece geceleri uyuyamazdım. Hani yatağa geçtiğimde düşüncelere dalardım. Ama gündüz de uyuyamıyorum. YKS sınavı var 3 ay sonra o yüzden stres yapıyorum muhtemelen.

Psikiyatriste git. Değerlendirsin. Önden ilaçla uyumaya çalış. Psikolojik ise diyebileceğim tek şey mindfulness yapman. Onun haricinde psikoloğa git istersen maddiyat varsa. En son seansı 800 idi. O da 1 yıl önce.

Psikiyatriste git. Değerlendirsin. Önden ilaçla uyumaya çalış. Psikolojik ise diyebileceğim tek şey mindfulness yapman. Onun haricinde psikoloğa git istersen maddiyat varsa. En son seansı 800 idi. O da 1 yıl önce.
Maddiyat konusunda sıkıntı yok. 6 seans psikoloğa gittim daha önce bi sebep yüzünden. Belki terapi yapar ilk önce psikoloğa gideceğim eğer o da psikiyatriste yönlendirirse yapacak bir şey yok. Ilaç kullanmak zorundayız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…