S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 15 Mart 2025 #1 Başakşehir millet bahçesi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 15 Mart 2025 #2 Mobil internet ise hemfikirim, benim bulunduğum konumda Denizli'nin orta merkezinde bir konum. Hatta daha ironik bir şey söyleyeyim. Evime Türk Telekom ekibi geldiğinde tabletinden işlem yapabilmesi için kendi Vodafone mobil erişim noktamı açmıştım.
Mobil internet ise hemfikirim, benim bulunduğum konumda Denizli'nin orta merkezinde bir konum. Hatta daha ironik bir şey söyleyeyim. Evime Türk Telekom ekibi geldiğinde tabletinden işlem yapabilmesi için kendi Vodafone mobil erişim noktamı açmıştım.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 15 Mart 2025 #3 Canepe dedi: Mobil internet ise hemfikirim, benim bulunduğum konumda Denizli'nin orta merkezinde bir konum. Hatta daha ironik bir şey söyleyeyim. Evime Türk Telekom ekibi geldiğinde tabletinden işlem yapabilmesi için kendi Vodafone mobil erişim noktamı açmıştım. Genişletmek için tıkla... Evet Mobil İnternet. 1 km uzaklaştım anca düzeldi hızı.
Canepe dedi: Mobil internet ise hemfikirim, benim bulunduğum konumda Denizli'nin orta merkezinde bir konum. Hatta daha ironik bir şey söyleyeyim. Evime Türk Telekom ekibi geldiğinde tabletinden işlem yapabilmesi için kendi Vodafone mobil erişim noktamı açmıştım. Genişletmek için tıkla... Evet Mobil İnternet. 1 km uzaklaştım anca düzeldi hızı.