Saçma sapan genellemeler yapma. Çocuk tecavüzcüsü bazı müslümanları görünce biz tüm müslümanlar böyle diyor muyuz? Başta bahsettiğin gibi bir çıkarım yaptığımı nereden çıkardın onu da merak ettim. Ayrıca önce Türkçe öğrenmeni tavsiye ederim.Gercege oyle hiçbir caba gostermeyip Allah fakirlere yardim etmiyor demek ki yok gibi basit bir mantaliteyle ulasilmaz. Bilim sence gercegi Z kusagi ateist genclerin bilgilerine dayanarak mi cozuyor? Hayir. Gercek oyle lap diye gozunun onunde durmuyor deneyim lazim, sans lazim, farkindalik lazim en basta temelde inandigin bir deger olmasi lazim. Ben bunu zamane genclerinde goremiyorum cok basit mantikla ilerliyorlar oyle hicbir yere varamayacaklar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Üslubundan belli ne olduğun. Ne lafı etmişim de boş boş yükseliyorsun? İnsan gibi yazıyorum. Türkçe öğren dedim diye kızdıysan bilemem.Bu arada lafinin boyunu bil karsinda ilkokul cocugu yok. Biz senin o gittigin yolu turlarken annen bir tarafina don bagliyordu senin, aklinda bulunsun.
Agresif cümleler kuran ben değilim hocam. Saçma sapan konuşup sonra bir şey diyince savunmaya geçiyorlar.
- Makaleler
- 1
Ne kadar insan olabildiginden cocuk oldugunu anlayabiliyorum ben de. Agir geldiyse engelleyebilirsin burdan sana eglence cikmaz. Ancak aglayarak hahaha atarsin. Bu konuya katkida bulunmak icin geldim ben senin neden geldigin de gayet belli. Isine bak.Üslubundan belli ne olduğun. Ne lafı etmişim de boş boş yükseliyorsun? İnsan gibi yazıyorum. Türkçe öğren dedim diye kızdıysan bilemem.![]()
Kendi dinine inanmayanlar için "gerçekleri göremeyecek kadar kapasitesi olmayan" gibi düşüncelere sahip olan ve saygı duymak nedir bilmeyen biri çok da yetişkin olmasa gerek.Ne kadar insan olabildiginden cocuk oldugunu anlayabiliyorum ben de.
He bir de Türkçe bilmeyen.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.