xyess_221

Çalışkan
Herkese selam. Normalde CS2 ve LoL gibi oyunlar oynarım fakat artık bunaldığım için hikayeli oyunlara geçiş yapmak istiyorum. Daha önceden Ghost of Tsushima ve Elden Ring oynadım yarısına kadar gelmeden bıraktım sarmadı. Eğer başlangıç için sıkmayan hikayeli oyun varsa önerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3'ten direk başlasam olur mu çok şey kaçırır mıyım?
Çok şey kaçırmazsın ama Witcher 3 fazla tutabilecek bir oyun değil seni bence, karmakarışık, hikaye uzun, büyü müyü falan yani apayrı bir evren. Daha kısa oyunlarla başlamanı tavsiye ederim ben. Uncharted'lar olabilir, COD'lar olabilir, Last Of Us'lar olabilir.. Lineer'ler ile devam et bence.

Sıkılsanız da devam edin biraz. GTA 5 güzel başlangıç olabilir. Stray da çok hikayeli oyun deneyimi olmayan beni içine çekmişti, basit, kısa, keyifli bir oyun. Şimdi uzun zaman isteyip sistemden dolayı oynayamadığım RDR2'yi oynuyorum, oyun keyifli ya. :D

Herkese selam. Normalde CS2 ve LoL gibi oyunlar oynarım fakat artık bunaldığım için hikayeli oyunlara geçiş yapmak istiyorum. Daha önceden Ghost of Tsushima ve Elden Ring oynadım yarısına kadar gelmeden bıraktım sarmadı. Eğer başlangıç için sıkmayan hikayeli oyun varsa önerilerinizi beklerim.

Sia sira ilerleyelim Detroit: Become Human Beyond: Two Souls God of War GTA 5'A Plague Tale Resident Evil 2-3-4-7-8 RDR2.