Geraltın kılıcı 29
Üstün
Witcher 3 ve Phantom Liberty.Sizce günümüzde hangi oyun/oyunlar 10/10'u hak ediyor? Eski bir oyun da olabilir, illa güncel olmak zorunda değil.
2010-2024 yılları arasında çıkmış olması yeterli.
Witcher 3 ve Phantom Liberty.Sizce günümüzde hangi oyun/oyunlar 10/10'u hak ediyor? Eski bir oyun da olabilir, illa güncel olmak zorunda değil.
2010-2024 yılları arasında çıkmış olması yeterli.
Hocam San Andreas 2004 yapımı, bu listede bulunamaz.Çok oynamadım ama RDR 2, GTA V, GTA SA, GTA IV, BG 3, Starfield oyunları aşırı detaylı ve özenlidir.
Yeni çıkacak olan mı? (Çıktı mı bilmiyorum)
Eskisi.
TrilogyHocam San Andreas 2004 yapımı, bu listede bulunamaz.
O oyun 2001 yapımı değil mi ya?
Trilogy'e baş yapıt demek için bin şahit lazım, orjinal olanı deseydiniz ve 2010 yapımı olsaydı belki o zaman kabul edilebilirdi ama Trilogy bildiğiniz oyunu suluboya yapıyor üstelik bazı özellikleri kaldırıyor.
Baş yapıt olan oyundur ondan. GTA SA'yı güzel yapıyor.O oyun 2001 yapımı değil mi ya?
Trilogy'e baş yapıt demek için bin şahit lazım, orjinal olanı deseydiniz ve 2010 yapımı olsaydı belki o zaman kabul edilebilirdi ama Trilogy bildiğiniz oyunu suluboya yapıyor üstelik bazı özellikleri kaldırıyor.
Mesajını tam okumamıştım. 2010-2024 aralığında Dead Space 2023 derim.O oyun 2001 yapımı değil mi ya?