Her türün kendi arasında baş yapıt sayılabilecek türü sevdiren, geliştiren, tanıtan oyunlar vardır.
CS:GO türü sevdiren bir oyun değil bence. CS 1.6 belki öyledir. Ancak "baş yapıt" denince aklıma oynayışıyla, sanatıyla veya hikayesiyle ön plana çıkan oyunlar geliyor. CS serisi öyle bir seri değil.

CS:GO türü sevdiren bir oyun değil bence. CS 1.6 belki öyledir. Ancak "baş yapıt" denince aklıma oynayışıyla, sanatıyla veya hikayesiyle ön plana çıkan oyunlar geliyor. CS serisi öyle bir seri değil.

Ben CS:GO için demedim kişisel olarak benim de sevdiğim bir oyun değil daha çok türler hakkındaki yorumunuz için dedim elbette dünyanın en iyi oyununu seçsek kriterler çok absürt olmadığı sürece 5V5 rekabetci oyunları ya da diğer online oyunları muhtemelen ilk 20-30 da göremeyiz fakat her türün kendi içinde baş yapıtları vardır.

Sadece benim düşüncelerim, bana göre bu şekilde. Knight Online, PvP konusunda benim için şu an elzem denk olabilecek oyun olursa o da BDO olur. PvE için WoW, ayrıca GW2 hem PvP hem PvE ve şu an piyasada başka MMORPG oyun göremiyorum.
  • WoW aylık ücretli, çok tatlı fiyatları var.
  • GW2 aylık ücreti yok, DLC alıp geçiyorsun.
  • Knight Online (usko) aşırı P2W ama hastası çok, private serverlara devam :)
  • BDO aşırı grind istiyor, aşırı P2W var, hele araplar Türkiye Mena'da tüm serveri bastılar :) Mena'dan kaçın EU'ya gidersenizde paspas olursunuz :)
Ben çok fazla oyun denedim, En iyi baş yapıt WOW, GW2, KO PVP, BDO Forever Trial :)