talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Gün içerisinde açtığım başka bir konuya gelen mesaj sayesinde tekrardan düşünmeye başladım. Herkes bu kadar öneriyor seviyor. Bu oyun, oyun dünyasına neler kattı? 10 saat deneyimledim, her soruda da söylerim 10 saat deneyimlediğimi. Arkadaşlar baştan şunu anlatmak istiyorum, biz oyun oynuyoruz. Film izlemiyoruz. Açık dünyada 8K görseller olsa ne olur, eğlenemedikten sonra. Tabii açık dünyada gezmeyi sevenler de olacaktır. Bana kalırsa, RDR2 abartılan bir oyun. Bu yüzden tepki alabilirim ancak düşünmenizi istiyorum. 2018 yılında çıktı, dolayısıyla karakterler hantal. Günümüz oyunlarıyla kıyaslamak çok da mantıklı değil. GoW 2018 ile kıyaslayalım. GoW çok daha hareketli bir oyundu.
Başyapıt denecek şey nedir?
Bana göre, her kesime hitap edecek oyundur başyapıt. İşte GTA 5 başyapıttır. Araba sürmek isteyen oynuyor, açık dünyada mermi sallamak isteyen oynuyor, online girmek isteyen oynuyor, role-play yapmak isteyen oynuyor. Yani, çoğunluğa hitap ediyor. Ancak RDR2 belli bir kesime hitap etmesine rağmen bu kesim oyunu herkese dayatmaya çalışıyor. Yakın zamanda RDR2 - Portal 2 muhabbeti çıktı. Portal 2 seçildi diye herkes linçlendi. Saçmalık yani tamamen. Bir tarafta holiganlık bir tarafta tamamen haterlık durumu var.
Şimdi konuyu toparlayayım. Sizce, RDR2 iyi bir oyun mu?
Başyapıt denecek şey nedir?
Bana göre, her kesime hitap edecek oyundur başyapıt. İşte GTA 5 başyapıttır. Araba sürmek isteyen oynuyor, açık dünyada mermi sallamak isteyen oynuyor, online girmek isteyen oynuyor, role-play yapmak isteyen oynuyor. Yani, çoğunluğa hitap ediyor. Ancak RDR2 belli bir kesime hitap etmesine rağmen bu kesim oyunu herkese dayatmaya çalışıyor. Yakın zamanda RDR2 - Portal 2 muhabbeti çıktı. Portal 2 seçildi diye herkes linçlendi. Saçmalık yani tamamen. Bir tarafta holiganlık bir tarafta tamamen haterlık durumu var.
Şimdi konuyu toparlayayım. Sizce, RDR2 iyi bir oyun mu?
Son düzenleme: