Picky
Uzman
At nalı tepesine yeni geldim sayılır. Kampta aşağıdaki resimde işaretlediğim noktalar ile etkileşime geçemiyorum. Nasıl aktif edeceğim? Ayrıca Pearson'dan bir şeyler üretmek istiyorum ancak Dutch'ın çadırının yanında muhasebe defteri tarzı bir şeyden satın almam gerekenler var mış. Çadırın yanında herhangi bir şeyle de etkileşime geçemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Edit: Aktif ettim arkadaşlar. Kampta "Leopold Strauss" isimli karakterin verdiği bir görevi yaptım, borçları tahsil etmekle ilgili. Tahsil ettiğim parayı bağışlamak için kutuya yaklaşınca defter seçeneği de aktif oldu. O deftere girerek de kırmızı ile işaretlediğim konumları defterden satın alıp aktifleştirmiş oldum.
Edit: Aktif ettim arkadaşlar. Kampta "Leopold Strauss" isimli karakterin verdiği bir görevi yaptım, borçları tahsil etmekle ilgili. Tahsil ettiğim parayı bağışlamak için kutuya yaklaşınca defter seçeneği de aktif oldu. O deftere girerek de kırmızı ile işaretlediğim konumları defterden satın alıp aktifleştirmiş oldum.
Son düzenleme: