Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
Çözüm sayısı süper ama birazdan bozulacak galiba.3. çözüm önerisinin altındaki çözümü dener misin bir?Çözüm: "Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok" hatası
It Takes Two açarken resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım. Öncelikle virüs taraması yaptım, sonuç çıkmadı. İnternetten biraz araştırdığımda birkaç çözüm önerisi var. Onlar da aşağıdaki gibidir. Fakat ben bunları denediğimde çözüme ulaşamadım. Belki sizde işe yarayabilir. 1. Çözüm Önerisi İlk...www.technopat.net
Çalıştı teşekkür ederim.3. çözüm önerisinin altındaki çözümü dener misin bir?Çözüm: "Bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok" hatası
It Takes Two açarken resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım. Öncelikle virüs taraması yaptım, sonuç çıkmadı. İnternetten biraz araştırdığımda birkaç çözüm önerisi var. Onlar da aşağıdaki gibidir. Fakat ben bunları denediğimde çözüme ulaşamadım. Belki sizde işe yarayabilir. 1. Çözüm Önerisi İlk...www.technopat.net
Steam'de ve EA'de çevrimiçi misin? İki uygulamayı da kapatıp tekrar dene bir de. Ayrıca EA açık olsun. Eğer olmazsa yeni bir konu aç.
Tamamdır yarın deneyeyim.Steam'de ve EA'de çevrimiçi misin? İki uygulamayı da kapatıp tekrar dene bir de. Ayrıca EA açık olsun. Eğer olmazsa yeni bir konu aç.