Server Browser'a girip oyuncu sayısına tıklayıp doluluk oranına göre filtrele. Hala oynayan birçok kişi var. Sen rastgele girdiğin zaman bütün sunucular dolu olduğu için seni boş sunucuya atıyorlar.

Hikaye modu olarak kimse oynamıyordur ama işin online kısmında bu oyunun kemik kitlesi asla oyunu bırakmaz bence. Gerçekten düzenli olarak oynuyorlar.

11500 kişi oynuyor aktif olarak. BF4'ü 2500 kişi oynuyormuş ona rağmen her taraf dolu sunucu. BF1'in boş olma ihtimali yok muhtemelen sen yanlış yerden giriyorsun sunuculara.

Ayrıyeten BF4 öneririm. :)

Ben bazen yer bile bulamıyorum. Arama kısmına prof veya Türk yazarsanız Türk sunucuları da çıkıyor. Normal sunucular için filtrelerden Avrupa seçin boş kısmımı ne vardı onu da 1-3 falan yapın daha kolay bulursunuz.

11500 kişi oynuyor aktif olarak. BF4'ü 2500 kişi oynuyormuş ona rağmen her taraf dolu sunucu. BF1'in boş olma ihtimali yok muhtemelen sen yanlış yerden giriyorsun sunuculara.

Ayrıyeten BF4 öneririm. :)
Battlefield 4 ile ilgili kötü anılarım var hocam 2017de falan oynamıştım tanklı bir bölüm vardı geçemiyordum.

Bu arada sorun sonradan düzeldi herhalde milletin akşam yemeğine denk geldim.