Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tyunusb

Becerikli
Merhaba,

BF1 aldım ve oynamak için oyuna girdikten birkaç dakika sonra Wi-Fi gidiyor. Aygıt yöneticisinde bir ünlem çıkıyor, sağ tıklayıp baktığımda "Kod 10 STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE" yazıyor. Ayrıca oyun içerisinde Shift+Tab ile Steam arayüzüne eriştiğimde Steam arayüzü çok soluk bir renge bürünüyor, kulaklıktaki tekerlekten sesi artırınca ekran siyahlaşıyor, sol üst köşelerde yeşil yeşil pikseller yanıyor, bir süre sonra geri geliyor; anladığım kadarıyla Windows 11'in altta çıkan o ses seviyesi göstergesi kaybolunca geri düzeliyor. Oyunu kapatınca da bu sorunlar düzelmiyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca tamamen her şey normale dönüyor.

Sorunu dün yaşadım ilk ve EA App'i silip kurdum, Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi'ı bulup cihazı kaldır dedim, ardından sürücüyü tekrar kurdum. Oyuna girdim, her şey düzgündü ancak bugün bilgisayarı açtım ve tıkladığımda yine başa dönmüştü. Sorunu nasıl çözebilirim?

Anakart: MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi
GPU: RX 9070XT

Az önce denemek için tekrar girdim, yine aynı ekran sorunları ve Wi-Fi gitti. Oyunu kapatıp Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda ünlem yoktu ama açıklamada da "Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş" diyordu. Sonra oradan sürücü yükle dedim, "Cihaz için en güncel sürücüler yüklü" dedi ve bir anda Wi-Fi geri geldi. Galiba Javelin Anti-Cheat Wi-Fi driver'ımı devre dışı bırakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu HDR'ı kapatarak çözdüm. Windows ayarlarında HDR kapalıydı oyunda açıkmış oyunda HDR kapatınca sorun düzeldi.
EA App'den alsaydın keşke Steam'da böyle sorunlar çıkabiliyor.
Sorunu çözecekse EA App'ten de indirebilirim Steam ile bağladıktan sonra ordan da indirebiliyorum ama sanki pek alakalı değil gibi çünkü arkadaşlarım da Steam üzerinden açıyor oyunu onlarda bir sorun yok

Şimdi baktım EA'dan da indiremiyorum galiba Ubisoft gibi sanmıştım.

Sorunu çözecekse EA App'ten de indirebilirim Steam ile bağladıktan sonra ordan da indirebiliyorum ama sanki pek alakalı değil gibi çünkü arkadaşlarım da Steam üzerinden açıyor oyunu onlarda bir sorun yok

Şimdi baktım EA'dan da indiremiyorum galiba Ubisoft gibi sanmıştım.
Ben Steam'dan almıştım BF1 ve BF4'ü benzer bir haat yaşadım sonra EA App'ten satın alıp denedim ve sorunsuz oynayabiliyorum.

Sorunu HDR'ı kapatarak çözdüm. Windows ayarlarında HDR kapalıydı oyunda açıkmış oyunda HDR kapatınca sorun düzeldi.

Çözüm