fordark

Yetkin
Yıllar önce PS5 üzerinden oynuyordum. Hatırladığım kadarıyla 80-120 saat arası oynamışlığım var. Medic olmasından tutun Engineer olmasına, Sniper olmasına her birini olması, oynaması kolay ve zevkli.

resim_2025-08-23_140940430.webp

Yeni bir karakter mi harita mı ne getirdiler. Hype treni hemen durabilir fakat dursa bile bence gerçekten eğlenceli oyun çikolata parasına 2 hafta bile oynasanız bu paraya değer. Şu an BF 1 BF V gibi efsaneleri sollamış durumda 40.000 oyuncusuyla.

Ben satın alacağım şans eseri sosyal medyada gördüm bu indirimi iyi ki görmüşüm.

Steam'den alın. Epic Games kötü. İsterseniz Nintendo oyunlarını tam fiyattan Epic Games'ten alın gene de fakirsinizdir.
Kimsenin BF oynarken basarim kasacagini ya da kol ile oynayacagini vs sanmam. Remote Play gibi ozellikleri de kullanilmaz tahminen. Klise laflari birakalim lutfen.

Baktılar oyun oynanmıyor her tuşa basıyorlar.

Steam'den alın. Epic Games kötü. İsterseniz Nintendo oyunlarını tam fiyattan Epic Games'ten alın gene de fakirsinizdir.

Ne alakası var? Bir insan Epic Games'te TL ile harcıyor Steam'de dolar harcıyor ve çok tuzlu fiyatları var PC'in iyi bile olsa gene de Steam çok pahalı aidat parası kadar oyun fiyatları 2 3 tane alsan batarsın.