thermal macun sürdükten sonra yazdım ama kaçırdınız sanırım o kısmı. Normalde 96-97'yi anlık görüyordu ( anlık sabit değil, maximum 85leri görüyordu ) Anlık 100'lere çıkıp mavi ekran yiyor olabilirim diye düşünüyorum.

Yok öyle olmuyor. Ben laptop kullanıcısıyım, 90 aşağısını oyunda görmüyorum. (Sağlam oyunlarda) o tür bir mavi ekran almadım. Temmuz sıcağında çok ağır oyun oynadığım olmuştu o sıcaklığa rağmen de mavi ekrana atmamıştı. Aşırı zorladığımda da kendini soğutma amaçlı kapattığına şahit olmuştum sadece. Mavi ekranlık bir şey yaşamadım ısınma kaynaklı yani senin dediğin düşük bir ihtimal.

Sürücüleri güncelleyip dediğimi yaptıktan sonra oyunda mavi ekrana düştün mü?

Yok öyle olmuyor. Ben laptop kullanıcısıyım, 90 aşağısını oyunda görmüyorum. (Sağlam oyunlarda) o tür bir mavi ekran almadım. Temmuz sıcağında çok ağır oyun oynadığım olmuştu o sıcaklığa rağmen de mavi ekrana atmamıştı. Aşırı zorladığımda da kendini soğutma amaçlı kapattığına şahit olmuştum sadece. Mavi ekranlık bir şey yaşamadım ısınma kaynaklı yani senin dediğin düşük bir ihtimal.

Sürücüleri güncelleyip dediğimi yaptıktan sonra oyunda mavi ekrana düştün mü?
Hocam yukarda yazmıştım format sonrası ilk işim bu siteden driverlari indirmek oluyor hep. Yani indirdim burdakileri ekstra bir şey indirmeme gerek var mı? Dediğiniz intel, internet driverlarini çözemedim mantıken format sonrası indirdiğim için onların güncel olması gerekiyor ama güncel değil gibi sanki.
Mavi ekran olayını biraz daha açayım size. Mesela 4-5 gün boyunca oynuyorum ( 3-4 saat bazen 4-5 saat ) hiç mavi ekran yemiyorum ama bazen ilk elden mavi ekran yiyorum. Şu an voltaj -45deydi sıfırladım mavi ekranlık bir durum yok ama eğer ki sıcaklıkla alakası yok diyorsanız şu frekansı ben 3300 de kullanıyorum onu 4000 civarına çeksem muhtemelen sorun çözülür gibi.

Hocam yukarıda yazmıştım format sonrası ilk işim bu siteden driverlari indirmek oluyor hep. Yani indirdim buradakileri ekstra bir şey indirmeme gerek var mı? Dediğiniz Intel, internet driverlarini çözemedim mantıken format sonrası indirdiğim için onların güncel olması gerekiyor ama güncel değil gibi sanki.
Mavi ekran olayını biraz daha açayım size. Mesela 4-5 gün boyunca oynuyorum ( 3-4 saat bazen 4-5 saat ) hiç mavi ekran yemiyorum ama bazen ilk elden mavi ekran yiyorum. Şu an voltaj -45deydi sıfırladım mavi ekranlık bir durum yok ama eğer ki sıcaklıkla alakası yok diyorsanız şu frekansı ben 3300 de kullanıyorum onu 4000 civarına çeksem muhtemelen sorun çözülür gibi.

Sen tüm ayarları defaulta çek ve birkaç gün kullan son durumu öyle söyle. Daha rahat anlamış oluruz.