Şimdiye kadar izlediğim en iyi Battlefield fragmanıydı. Fragmanda Mısır pramitleri vardi bu demek oluyor ki buyuk ihtimal Türkiye olarak oyunda olma olasiligimiz cok yüksek. Oyun Türkçe dublajlı cıkabilir bu sayede.

Şimdiye kadar izlediğim en iyi Battlefield fragmanıydı. Fragmanda mısır pramitleri vardi bu demek oluyor ki buyuk ihtimal Türkiye olarak oyunda olma olasiligimiz cok yüksek. Oyun Türkçe dublajlı cıkabilir bu sayede.

Çok bir şey beklememek lazım bence BF 2042 de gaza getirdiler sonra oyun patladı.

Oyunda dublajı bırak Türkçe bile yok bu arada.

1753384583637.webp

Fragmanlar her zaman iyiydi zaten, inşallah oyun da iyi çıkar.

Oyun mükemmel olacak çünkü hikaye tabanli dolayisi ile hikaye modunda calisilan dinamikler ve oynanis ciddi manada multiplayer kismini gelistiriyor. Battlefield her daim Multiplayer odakli. Hikaye kısmı ise çerezlik diye yaninda sunuluyor. Hikaye gibi bir seyi dert etmez Battlefield oyunculari aslinda. Olsada olur olmasa da olurdu fakat BF2042'de hikaye olmayinca multiplayer leş gibi oldu. xD Çünkü gelistirmek icin yeteri kadar emek harcamadilar. En dandik oynanisa sahip seri BF2042 benim gozumde. Bilgisarimda gecmiste 1, 5, 2042 kuruluyken sadece 1 oynuyordum arada bir 5. xD BF 2042 kuru gurultuydu. Ne vurus hissi vardi ne Jet kullanirken ucus ve vurus hissi vardi. Çok boştu içi fakat BF 6 icin oyle diyemem hikayesi dolayisi ile mükemmel bir bas yapitin bizi bekledigini dusunuyorum. DLC ile Türkiye mutlaka eklenir cunku fragmanda Misir pramitleri ve Atak helikopterine benziyen helikopter ayrica F-16 vardi. Onca ucak arasindan F-16'yi koymalari bizi getiriyor aklima.

Zaten hikaye modunun fragmani bu. 6 gun sonra multiplayer yayinlanacak.

Çok bir şey beklememek lazım bence BF 2042 de gaza getirdiler sonra oyun patladı.

Oyunda dublajı bırak Türkçe bile yok bu arada.

Eki Görüntüle 166610
Multiplayer da ulke olarak olursak oyun genel olarak Türkçe olmasada Türkce dublajli multiplayer takimimizi oynayabiliriz.