Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yani zaten RTX 4060 değil de dahili kartı kullansa performans kaybı yaşar anlardın. DDU ile ekran kartını silip tekrar kur istersen.Evet aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde sadece nvidia ekran kartım gözüküyor.
NOT: Sistem -> Ekran -> Grafikler -> BF6 (Yüksek Performans RTX 4060) seçili olduğundan emin ol.
ReloadingData
Yetkin
NVIDIA 4060 ekran kartı kullanıyorum. NVIDIA DLSS yerine AMD FSR gösteriyor onu nasıl değiştirebilirim?
Sürücüler güncel mi?
SunseTTime
Uzman
Dahili ekran kartını kullanmadığından emin miyiz?Nvidia 4060 ekran kartı kullanıyorum. Nvidia DLSS yerine AMD FSR gösteriyor onu nasıl değiştirebilirim?
lizozom
Çalışkan
evet sürücülerim güncel
Evet aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde sadece nvidia ekran kartım gözüküyor.
SunseTTime
Uzman
Yani zaten RTX 4060 değil de dahili kartı kullansa performans kaybı yaşar anlardın. DDU ile ekran kartını silip tekrar kur istersen.Evet aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde sadece nvidia ekran kartım gözüküyor.
NOT: Sistem -> Ekran -> Grafikler -> BF6 (Yüksek Performans RTX 4060) seçili olduğundan emin ol.
lizozom
Çalışkan
Deneyip sizlere tekrardan ileteceğim.Yani zaten RTX 4060 değil de dahili kartı kullansa performans kaybı yaşar anlardın. DDU ile ekran kartını silip tekrar kur istersen.
Dediklerinizi yaptım ve sonuca ulaştım. Vaktinizi ayırdığınız için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Yani zaten RTX 4060 değil de dahili kartı kullansa performans kaybı yaşar anlardın. DDU ile ekran kartını silip tekrar kur istersen.
Son düzenleme:
Deneyip sizlere tekrardan ileteceğim.
Dediklerinizi yaptım ve sonuca ulaştım. Vaktinizi ayırdığınız için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Dostum buraya nereden giriyoruz?
Dostum tam olarak nerden giriliyor burayaYani zaten RTX 4060 değil de dahili kartı kullansa performans kaybı yaşar anlardın. DDU ile ekran kartını silip tekrar kur istersen.
Bulamadım yardım
SunseTTime
Uzman
Masaüstündeyken mouse ile sağ click yap -> Görüntü ayarlarına tıkla -> Az aşağı inince ''Grafikler'' kısmına göreceksin ona tıkla -> ''Göz At'' kısmına tıkla oyununu seç -> Kısayolu eklenen oyunda ''Seçenekler'' kısmına tıkla ve yüksek performanslı harici ekran kartını seç.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet