Tabii ki düşecek fakat karşındaki adam tüm silahları, her şeyi fulleyecek; seni oyundan soğutacak. Sen silah kasana kadar belki de oyunu sileceksin. Bu tarz online oyunlar direkt ön sipariş ile alınmalı, yoksa çok şey kaybediyorsun.
Silah ve Araçların seviyelerini açmanın birden fazla yolu var. 2042'de botlarla oynarken bile unlock oluyordu. BF5'te ise farm haritaları vardı. 6'da da çok farklı olmayacaktır. Zaten merak etmeyin ki BF6'nın unlock edilecek kadar gerekli silah ve araçlar olmayacak. BETA'da bile az çok neyin ne olduğunu görmüştük. Ön siparişle şimdilik BF alınmaz. EA Pro ile en kötü oynarsınız.

Ön sipariş ama tavan fiyattan ve beta dahil, betadan beri sıfır indirim. Ne güzel.

BF6'nın unlock edilecek kadar gerekli silah ve araçlar olmayacak.
Bu yanlış bir bilgi hocam zira kendileri Steam ve labs sayfalarında her ay yeni harita ve araçlar silahlar getirceklerini söylediler. Zaten portal modunda bu kadar geniş olmasının sebebi de buna bağlı. Ama yine de çok ciddi bir BF hayranlığınız yoksa ön siparişle alınmaz pahalı.

İlk kez Battlefield serisinden bir oyun oynayacağım. CoD MP'de de hiç iyi değilim ancak BO7 betasından 2-3 saat oynadığım haliyle Valorant mı bu dedim. (Onu da hiç oynamadım). Sırf karşısında bu olduğu için almış oldum bakalım sevecek miyim Ukrayna üzerinden indirimli almış oldum.

BF3'ten beri online oynuyorum. Hiç "bu oyuna geç başlamışım, rakip çok güçlü" hissiyatına kapılmadım. Rakip camper olmasın yeter. :)

M4A1 50. seviye kadar getirdim ve tüm silahlardaki 50. seviye resmen op canavarı şu an bile 0-20 level olan oyuncular bu silaha karşı bir counter yapamıyor. Bahsetmek istediğim şey tam olarak bu bu sistem BF de artık vazgeçilmez bir sistem geç başlarsanız böyle sorunlarla karşılaşırsınız.

Ekran görüntüsü 2025-10-14 140555.webp