Makaleler
1
Yer
Ankara
Battlefield 6'nın çıkışına birkaç gün kaldı, 70 dolarlık standart sürümden 30 dolar daha pahalıya Phantom Edition satılıyor, oyunun standart sürümü ile arasında tek fark kozmetikten mi ibaret? Kaçırdığım bir şeyler de olabilir emin değilim ama sizce hangi sürümü almak daha mantıklı?

Değmez tabii ki de, standart Edition bile 70 doları hak etmiyor, bu oyunun Max ederi global 49 dolar mena 29 dolar.
Battlefield 2042 enkazından sonra bu oyunun o kadar ucuzlaması zor gibi, çok beklentiyle çıkıyor.

Premium editon falan varsa alinir. Phantom surumu DLC paketlerini kapsiyor mu? Battlefield 6 DLC'leri cok onemli.
Sanırım DLC olmayacak ama emin değilim 3-5 bir şey ekleniyorsa da ben bilgi bulamadım, sadece kozmetik galiba.

Battlefield 2042 enkazından sonra bu oyunun o kadar ucuzlaması zor gibi, çok beklentiyle çıkıyor.

Sanırım DLC olmayacak ama emin değilim 3-5 bir şey ekleniyorsa da ben bilgi bulamadım, sadece kozmetik galiba.

Eskiden premium surumleri olurdu icinde her şey olurdu oyunda olan. Phantom DLC vs. veriyorsa alinir ama onun haricinde sirf kostum icin 1200 lira verilmez. 😅