Battlefield 2042 enkazından sonra bu oyunun o kadar ucuzlaması zor gibi, çok beklentiyle çıkıyor.

Sanırım DLC olmayacak ama emin değilim 3-5 bir şey ekleniyorsa da ben bilgi bulamadım, sadece kozmetik galiba.

Black Ops7 çok kötü çıkış yaptığı için BF6 aşırı şanslı bir zamana denk getirdi çıkışını, BF2042'yi 30 TL aldığım ve 2024'te oynadığım için yani oyunun toparlanmış hali diyorlar, o yüzden eleştiremiyorum :D ama 70 dolar asla vermem B6 açık beta 20 saat oynadım oyun geriye gitmiş çoğu konuda, en azından animasyonlar Warzone kadar olmalıydı.

Zaten istediği kadar iyi olsun BF6 da haritalar çok küçük sırf bu sebepten bile almıyorum.

Black Ops7 çok kötü çıkış yaptığı için BF6 aşırı şanslı bir zamana denk getirdi çıkışını, BF2042'yi 30 TL aldığım ve 2024'te oynadığım için yani oyunun toparlanmış hali diyorlar, o yüzden eleştiremiyorum :D ama 70 dolar asla vermem B6 açık beta 20 saat oynadım oyun geriye gitmiş çoğu konuda, en azından animasyonlar Warzone kadar olmalıydı.

BF 2042 kadar dandik bir BF oyunu yok. Spawn yerleri uzak, vurus hissiyati yok, ucus hissiyatlari berbat, helikopterleri dandik. A'dan Z'ye her şey berbatti.

Kozmetik seviyorsan verirsin bu sana kalmış bir şey. Kozmetikler + Battle Pass ve Battle Pass'ten de 25 Tier veriyor.
Eskiden premium surumleri olurdu icinde her şey olurdu oyunda olan. Phantom DLC vs. veriyorsa alinir ama onun haricinde sirf kostum icin 1200 lira verilmez. 😅
Parayla DLC satma işi bitti. Artık oyunu alan herkese DLC'ler güncelleme olarak geliyor.

Eskiden premium surumleri olurdu icinde her şey olurdu oyunda olan. Phantom DLC vs. veriyorsa alinir ama onun haricinde sirf kostum icin 1200 lira verilmez. 😅
Battlefield 3/4 Premium Edition gibi olsaydı bayağı değerdi aslında, eski oyunlar mı iyiydi şimdikiler mi çok kötü emin değilim.

Zaten istediği kadar iyi olsun BF6 da haritalar çok küçük sırf bu sebepten bile almıyorum.
Betadaki haritaların küçük olması hakkında geliştiricilerin beta sürecinde mümkün olduğunca oyuncu etkileşimini arttırıp testleri hızlandırmak istedikleri gibi bir söylenti vardı.

Betadaki haritaların küçük olması hakkında geliştiricilerin beta sürecinde mümkün olduğunca oyuncu etkileşimini arttırıp testleri hızlandırmak istedikleri gibi bir söylenti vardı.

Zamanla gelecek zaten her zaman öyle yaptılar ama ben para / performans muhabbeti yapıyorum, 30 lira verip benzer oyunu oynarken 70 dolar verip boş oyun oynamak istemiyorum benim görüşüm bu yönde yani, ben BF6'yı çok ileride satın alırım o zamanda fiyatı makul seviyede olacak zaten 10 yıldır böyle yapıyorlar.

1759850320029.webp

Paket icinde tek almaya degecek sey bunlar olabilir. Oyunun color grading'i oldukca karanlik, bu yuzden bu skinleri kullanirsaniz muhtemelen bol golgeli haritalarda gorulmeniz zorlasacak. Bunun avantaji da gercekten oyunu oynayabilen biriyseniz tartisilir. Kaldi ki EA oyun cikinca bu olayin onune de gecebilir.

Bunun disindaki seyler bos. Muhtemelen oyun ciktiginda grindlayarak alabileceginiz seyler olacaklar.

Alacaktım da Lego'lara sardım ya :D
Bir sonraki ikramiyeyle alırım herhalde ben de. Betada oynadım, dehşetti.
Ben de aynı durumdayım, çok beklediğim bir Lego setiyle aynı zamana denk geldi. :)

BF 2042 kadar dandik bir BF oyunu yok. Spawn yerleri uzak, vurus hissiyati yok, ucus hissiyatlari berbat, helikopterleri dandik. A'dan Z'ye her şey berbatti.
Açıkçası BF6'nın betasındaki helikopter mekanikleri bence çok daha kötüydü. Jet sürüşünü ise tam bir simülasyona çevirmişler ve çok hantaldı. Jet ve helikopter mekaniklerinde BF42'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Battlefield 6'nın çıkışına birkaç gün kaldı, 70 dolarlık standart sürümden 30 dolar daha pahalıya Phantom Edition satılıyor, oyunun standart sürümü ile arasında tek fark kozmetikten mi ibaret? Kaçırdığım bir şeyler de olabilir emin değilim ama sizce hangi sürümü almak daha mantıklı?
Burada önemli olan tek şey bence Battlpass ve battlepass için +25 tier vermesi.

Dosya Ekleri

• ss.webp
    ss.webp
    250,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Burada önemli olan tek şey bence Battlpass ve battlepass için +25 tier vermesi.
Battlepass kısmı tamam, sanırım bu battlepass de 3-5 kozmetik sağlayacak ama şu "exclusive unlocks and more" kısmı neleri kapsıyor? Eksikliğini farkettirecek bir şey getirmiyor galiba.

Hocam oyunun betasını oynadın mı bilmiyorum ama bence fazlasıyla güzeldi bende oyunu almayı düşünüyorum. Benim tercihim normal sürümden yana 30 doların iki üç skin için değeceğini düşünmüyoruım