Hocam oyunun betasını oynadın mı bilmiyorum ama bence fazlasıyla güzeldi bende oyunu almayı düşünüyorum. Benim tercihim normal sürümden yana 30 doların iki üç skin için değeceğini düşünmüyoruım
Betası güzeldi, BF4'den sonra ilk kez bir Battlefield oyununu beğendim.

Kozmetik seviyorsan verirsin bu sana kalmış bir şey. Kozmetikler + Battle Pass ve Battle Pass'ten de 25 Tier veriyor.

Parayla DLC satma işi bitti. Artık oyunu alan herkese DLC'ler güncelleme olarak geliyor.
Güzel haber. :)

Ben de aynı durumdayım, çok beklediğim bir Lego setiyle aynı zamana denk geldi. :)

Açıkçası BF6'nın betasındaki helikopter mekanikleri bence çok daha kötüydü. Jet sürüşünü ise tam bir simülasyona çevirmişler ve çok hantaldı. Jet ve helikopter mekaniklerinde BF42'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Burada önemli olan tek şey bence Battlpass ve Battle Pass için +25 tier vermesi.

Sana sunu diyeyim BF'nin bu ulkedeki en buyuk oyuncusuyum desem yeridir. Ilk BF serisinden beri oynarim hatta BF 2 suncuusu bile açtım. BF 2042 ve 3, 5, 1 kuruluyken laptopta ve RTX 3060 vardi, BF 2042'nin yzuune bakmadim. Bayağı oynadim BF2042 haritalar leş, spawn noktalari uzak, sanki çocuk oyuncagi gibi bir oyun yapmislar. Bundan dolayi millet oynasin diye icine BF 5 eklenti kurmuslar akillarinca nostalji yapiyorlar. 🤣🤣🤣 böyle bir rezil oyundu. Kendileride biliyordu dandik bir şey oldugunu milley 2042'de kalsin diye BF 5'in yandan ye misini eklemislerdi oyuna. Farkinda degilsiniz sadece. BF 6 sevmemin nedeni ucak smulasyon gib ve o ucagin yere yakin surerken "Pull up, Pull up" diye uyari vermesi beni benden aldi. Ucaktan bomba atilma olayi mesela hedef almana gerek yok sal gitsin, bu mukemmel bir olay BF2'de gormustuk bunu. Ayrica belirteyim BF6 daha oynamak nasip olmadi.

Son düzenleme:
Muhtemelen "Phantom Edition" almadığıma pişman olmayacağım, sanırım standart sürümü kafi.

1760020816567.webp

Battlepass kısmı tamam, sanırım bu battlepass de 3-5 kozmetik sağlayacak ama şu "exclusive unlocks and more" kısmı neleri kapsıyor? Eksikliğini farkettirecek bir şey getirmiyor galiba.
Evet, battlepass işi sadece kozmetik. Bazen güzel kozmetikler koyuyorlar ve insanın aklını karıştırıyor ama +30 dolarlık bir şey vereceklerini de sanmıyorum.

Muhtemelen "Phantom Edition" almadığıma pişman olmayacağım, sanırım standart sürümü kafi.

Eki Görüntüle 191236
Ben de dayanamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251009_182616_Steam.webp
    Screenshot_20251009_182616_Steam.webp
    656,2 KB · Görüntüleme: 46