Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam,

Bu Call of Duty'e gelmiyor TR yama, acaba BF6 gelmesi de mi imkansız? Bilenler varsa yanıtlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küresel savaşı konu alacak sanırsam ABD ağırlıklı. Türk devleti yoksa yamayı unutun bence Türki devletlerden biri veya birkaçı bulunursa mecbur yama koymaları lazım. Benim fikrim BF6'da olmayacak ama şirket Araplara satıldığı için yine yakınlık olduğundan sonraki oyunlarda altyazı görülebilir.

Resmi olarak geleceğini sanmıyorum. İleride 3. parti kişilerin yapabileceği bir yamayı da oyunda kullanamazsın ban sebebi olacaktır büyük ihtimalle.

Gelmez, en azından şimdilik.
Yabancı dil öğrenin artık, herkes ingilizce konuşuyor...
Sorun TR halkının ingilizce konuşamaması değil. Siz de bunu anlayın artık. Globalde diğer diller kadar TR nin de değer görmesini istiyoruz. Avrupa devletleri ingilizce bilmiyor mu? Elin slavı ingilizce bilmiyor mu sanki?

Sorun TR halkının ingilizce konuşamaması değil. Siz de bunu anlayın artık. Globalde diğer diller kadar TR nin de değer görmesini istiyoruz. Avrupa devletleri ingilizce bilmiyor mu? Elin slavı ingilizce bilmiyor mu sanki?
Kafan mı iyi? Türkçe yama konusu bu. Konuda Türkçenin değer görmemesinden mi bahsediliyor?
Destek konusu açarsan, destek veririz elbette.
Ama cevabın yanlış kişiye, yanlış yerde.

Sorun TR halkının ingilizce konuşamaması değil.
Aslında öyle, çık bakalım sokağa, Türkçe bile konuşamıyor millet. Şu sitede bir kere moderatörlük yap bakalım, bir kez denetime katıl, insanlar yazmasını dahi bilmiyor.

Son düzenleme:
Kafan mı iyi? Türkçe yama konusu bu. Konuda türkçenin değer görmemesinden mi bahsediliyor?
Destek konusu açarsan, destek veririz elbette.
Ama cevabın yanlış kişiye, yanlış yerde.

Aslında öyle, çık bakalım sokağa, Türkçe bile konuşamıyor millet. Şu sitede bir kere moderatörlük yap bakalım, bir kez denetime katıl, insanlar yazmasını dahi bilmiyor.

Dostum farklı bir konudan örnek veriyorsun. Benim orada "sorun TR halkının İngilizce konuşamaması değil" cümlesinden kastım bu oyuncuların TR dil desteği istemesiyle alakalıydı. Sorun oyuncuların İngilizce bilmediği için TR dil istemesi değil. (ki var o yüzden isteyen.) Sadece Türkçe'ye hakettiği değerin verilmesini istiyoruz. Ben İngilizce oyunda oynarım ama TR dil desteği verenlerin yeri ayrıdır gözümde. Onun dışındaki konuda zaten haklısın ama konumuz o değil. Bunu anlamak için burada moderatörlük yapmama gerek yok.