Silahlar inanılmaz tepiyor denmiş, Zula'dan sığınmacı herhalde arkadaş.
5 sene olmuş oynamayalı.
Bir CoD hayranı olarak şöyle söyleyeyim:
-BF serisi, singleplayer olarak CoD'un hikayesinden daha iyi bir hikayeye sahip.
BF single player olarak CoD’un yanından geçemez. BF-1’i bitirdim ve şunu diyorum: Tek başınıza sürekli mekan ele geçiriyorsunuz. Görevler aynı, sadece mekanlar farklı. Alev saçan bir boss olmasa oyunun hiçbir zorluğu yok. BF5 hikayesi o kadar kötü ki yarıda bıraktım, sildim. Sürekli oradan oraya gidiyorsunuz, mekanları basıp bilgi ele geçiriyorsunuz. Sadece bir kişi ile koca orduyu; tank, uçak, piyadeleri etkisiz hale getiriyorsunuz. CoD’da ise hep ekip halinde hareket ediyorsunuz, uçak desteği alıyorsunuz ve tanklarınız da var, gücünüz de var. Vallahi anlamıyorum bu BF senaryolarını Necati Şaşmaz mı yazdı acaba diye.
-Atmosfer olarak CoD'dan kat kat iyi.
Buna katılabilirim çünkü ev, köprü yıkma vs ve oyuncu sayısı daha çok olmasından dolayı.
-Oyun daha gerçekçi bir savaş atmosferi sunduğu için kaos yüzünden ayak seslerini duyamamanız normal, zaten MP oyun oynuyorsun amaç ses kasmak değil.
Oyunda adam dibinden yürüyor, beni vuruyor. Kulağımı zorlamaktan yakacağım artık ama hiç ses duyamıyorum.
Hayır kafasına gelirse tek atıyor.
Atmıyor. Hatta 4'lü grubun tam içine attım, yarı canı toplamda 200, 50x4 hasar verdi.
Bu sizin takımla alakalı, bir mermiye bakar uçak indirmek.
2 şarjör LMG mermisi bitirdiğim olmuştur ancak kuru hasardan ötesi yok.
Hayır gayet net duyuluyor.
Duyulmuyor. Adam dibimden geçiyor ses yok, hiç ses yok hatta, adamlarla kaç kez yan yana geçtik. Benim bazen içime doğuyor arkamda adam var mı diye, gerçekten de oluyordu vuruyordum direkt.
2 saat adam gelmesini mi bekleyeyim? Zaten kimsenin geldiği yok, herkes LMG ve sniper ile kayalık arkası bekliyor.
Üstüne koşarken vurabilirsin ancak animasyona girdiyse vuramazsın.
Oyuna gerçekçi demişsiniz, gerçekte animasyon diye bir şey var mı?
Hayır var, taarruz olarak girersen füze alabilirsin, uçağa tek atar. Tanklarda ağır hasar alır.
Verdiğim hasar max 20 zaten, attıktan sonra seni eşek cennetine yolluyor tank.
Henüz sp bitirmedim o yüzden yorum yapmayacağım.
Zorlanacağın tek şey alev saçan boss, tabii yüksek zorlukta oynarsan.