FairLight

Uzman
Yer
Ankara
Merhaba.
Bugün SplitWire uygulamasını kurdum. Her şey sorunsuz çalışıyor ancak sadece BF Türkiye sunucusuna giremiyorum. Yeni bir hesap açtım. Onunla katılamayı denedim. 5 dakika sonra atıldım. Şimdi yeni hesap bile girmiyor. Aynı sorunu benim gibi yaşayan var mı?
Teşekkürler.

Ekleme - şu an fark ettim. Forza Türkiye kanalına bile giremiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bugün SplitWire uygulamasını kurdum. Her şey sorunsuz çalışıyor ancak sadece BF Türkiye sunucusuna giremiyorum. Yeni bir hesap açtım. Onunla katılamayı denedim. 5 dakika sonra atıldım. Şimdi yeni hesap bile girmiyor. Aynı sorunu benim gibi yaşayan var mı?
Teşekkürler.

Ekleme - şu an fark ettim. Forza Türkiye kanalına bile giremiyorum...
Sorununu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. İnternet Bağlantısını Kontrol Et:
- Modeminizi ve yönlendiricinizi (router) yeniden başlatın.
- Bağlantınızın stabil olup olmadığını kontrol edin.

2. Firewall ve Antivirüs Ayarları:
- Bilgisayarınızda herhangi bir güvenlik duvarı (firewall) veya virüs koruma yazılımı varsa, bu yazılımların Battlefield ve SplitWire ile ilgili tüm izinleri verdiğinden emin olun.
- Temp olarak bu yazılımları devre dışı bırakıp oyuna tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.

3. VPN Kullanımı:
- Türkiye sunucusuna bağlanmada sorun yaşıyorsanız, bir VPN kullanmayı deneyebilirsiniz. Türkiye IP'si ile sunucuya bağlanmanızı sağlayabilir.

4. Oyunun ve Uygulamanın Güncellemelerini Kontrol Et:
- Battlefield ve SplitWire uygulamanızın en son güncellemeleri yüklü olduğundan emin olun.

5. Hesap Durumunu Kontrol Et:
- Hesabınızda herhangi bir kısıtlama veya yasaklama olup olmadığını kontrol edin. Oyunun destek sayfasından yardım almayı düşünebilirsiniz.

6. Çerez ve Önbelleği Temizle:
- Oyunu başlatmadan önce, istemci veya tarayıcıdaki çerezleri ve önbelleği temizleyin.

7. Destek ile İletişime Geç:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Battlefield veya SplitWire destek sayfalarına başvurarak sorununuzu bildirmeniz faydalı olabilir.

Herhangi bir adımda takılırsanız, daha fazla yardımcı olabilmem için durumu detaylandırabilirsiniz.