Önceden yoktu böyle bir şey. Bugün tekrar indirdim ve oyun ekranında bir şey yok ama hudlarda menülerde böyle sorun var, nasıl çözerim? Reddit'te gördüm birkaç konudan ama pek anlamadim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
NVIDIA kullaniyorsan 3D ayarlarini sifirla. Çözünürlüğü de Full'e duzeliyor. 3D ayarlarda bazi şeyler bozuyor. Ben o sekil çözdüm.
Ekran kartı ve sürümü nedir, sadece bu oyunda mı oluyor?Önceden yoktu böyle bir şey. Bugün tekrar indirdim ve oyun ekranında bir şey yok ama hudlarda menülerde böyle sorun var, nasıl çözerim? Reddit'te gördüm birkaç konudan ama pek anlamadim.
Ekran kartı ve sürümü nedir, sadece bu oyunda mı oluyor?
Ekran kartı 3060 Ti en son driveri indirdim. Evet böyle bir durum sadece bu oyunda oluyor şu an.
DLSS, FXAA, SMAA seçenekleri açık mı?Ekran kartı 3060 Ti en son driveri indirdim. Evet böyle bir durum sadece bu oyunda oluyor şu an.
Oyunda ki ayarların çoğunu değiştire değiştire denedim ama düzeldi gibi oluyor ayarlardan çıkınca gene aynı devam ediyor. Kaydetmedimmi diye düşünüp kontrol ettiğimde kaydetmişlim fakat düzelme yok. Dediğim gibi sadece HUD ve menü ayar veya dürbünlü birkaç silahtaki siyah yerlerde bozulma oluyor.
Önceki konularımda çim sorunu diye bir konum vardı bilgin varsa ona da bakarsan sevinirim oda ekran kartla alakası yok çünkü önceki kartımdada aynı şekil vardı ayar yapmam lazım onun için galiba.
HDR açık mı?Oyunda ki ayarların çoğunu değiştire değiştire denedim ama düzeldi gibi oluyor ayarlardan çıkınca gene aynı devam ediyor. Kaydetmedimmi diye düşünüp kontrol ettiğimde kaydetmişlim fakat düzelme yok. Dediğim gibi sadece HUD ve menü ayar veya dürbünlü birkaç silahtaki siyah yerlerde bozulma oluyor.
Önceki konularımda çim sorunu diye bir konum vardı bilgin varsa ona da bakarsan sevinirim oda ekran kartla alakası yok çünkü önceki kartımdada aynı şekil vardı ayar yapmam lazım onun için galiba.
Emin olamayıp baktım şimdi ama hayır açık değil.
Nvidia Denetim Masası'nda 3D Ayarları olacak, onu sıfırlar mısınız, varsayılan ayara döndürmeyi bi' deneyelim.
NVIDIA Denetim Masası'nda 3D Ayarları olacak, onu sıfırlar mısınız, varsayılan ayara döndürmeyi bi' deneyelim.
Hocam şimdi bir merak edip denedim DX12 açıktı kapatıp açtım ve düzeldi. Onu güncellemem filanmı gerek yoksa oyunla alakalı bir durum mu?
DX12 bazen böyle problemler yaratabiliyor, güncelleyecek bir durum yok. DX11 ile daha stabil çalışıyor demek ki oyun.Hocam şimdi bir merak edip denedim DX12 açıktı kapatıp açtım ve düzeldi. Onu güncellemem filanmı gerek yoksa oyunla alakalı bir durum mu?
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-