Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Yetkin
Önceden yoktu böyle bir şey. Bugün tekrar indirdim ve oyun ekranında bir şey yok ama hudlarda menülerde böyle sorun var, nasıl çözerim? Reddit'te gördüm birkaç konudan ama pek anlamadim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240813_154842.webp
    IMG_20240813_154842.webp
    2 MB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20240813_154443.webp
    IMG_20240813_154443.webp
    570,3 KB · Görüntüleme: 106
DLSS, FXAA, SMAA seçenekleri açık mı?

Oyunda ki ayarların çoğunu değiştire değiştire denedim ama düzeldi gibi oluyor ayarlardan çıkınca gene aynı devam ediyor. Kaydetmedimmi diye düşünüp kontrol ettiğimde kaydetmişlim fakat düzelme yok. Dediğim gibi sadece HUD ve menü ayar veya dürbünlü birkaç silahtaki siyah yerlerde bozulma oluyor.

Önceki konularımda çim sorunu diye bir konum vardı bilgin varsa ona da bakarsan sevinirim oda ekran kartla alakası yok çünkü önceki kartımdada aynı şekil vardı ayar yapmam lazım onun için galiba.

Oyunda ki ayarların çoğunu değiştire değiştire denedim ama düzeldi gibi oluyor ayarlardan çıkınca gene aynı devam ediyor. Kaydetmedimmi diye düşünüp kontrol ettiğimde kaydetmişlim fakat düzelme yok. Dediğim gibi sadece HUD ve menü ayar veya dürbünlü birkaç silahtaki siyah yerlerde bozulma oluyor.

Önceki konularımda çim sorunu diye bir konum vardı bilgin varsa ona da bakarsan sevinirim oda ekran kartla alakası yok çünkü önceki kartımdada aynı şekil vardı ayar yapmam lazım onun için galiba.
HDR açık mı?

Hocam şimdi bir merak edip denedim DX12 açıktı kapatıp açtım ve düzeldi. Onu güncellemem filanmı gerek yoksa oyunla alakalı bir durum mu?
DX12 bazen böyle problemler yaratabiliyor, güncelleyecek bir durum yok. DX11 ile daha stabil çalışıyor demek ki oyun.