Bayramınız nasıl geçiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lobotomy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

lobotomy

Becerikli
Yer
Kayseri
Biraz teknolojiden uzak, yeni bir sohbete başlayalım. Bayramınız nasıl geçiyor? Kimler harçlık topluyor, hedefleriniz nedir, eğleniyor musunuz? Keyifli günler dilerim bu arada.

Et çekiyorum kolum, bacaklarım koptu dün bayram namazından başlayıp gece 11e kadar et çektim. Daha bir lokma et yiyemedim kokmuş kokmuş et getiriyorlar midem et görmeyi kabul etmiyor artık.

Pek bilinmediğimiz için misafir gelmiyor. Kavurma ve kemikli et pişirdik.

Bütün akrabalar bir arada eğleniyoruz. Dün kurbanlıkla uğraşıldı bugün ise misafirlik. Haricinde kapıya gelen çocuklara şeker ikram edip bayramlaşmak güzel.

Harçlık toplama yaşımı çoktan geçtim, hedefim diğer bayramı sağ salim görmek.

Biraz teknolojiden uzak, yeni bir sohbete başlayalım. Bayramınız nasıl geçiyor? Kimler harçlık topluyor, hedefleriniz nedir, eğleniyor musunuz? Keyifli günler dilerim bu arada.
Berbat.

Kimseyi ziyaret etmedik hasta olduğumuz için. Kısacası gurbette kısılı kaldık.

Bir gram bile bayram gibi değildi, geçirdiğim en kötü bayram herhalde. Belki yavaştan büyüdüğümüz içindir.

Bayramdan önceki gün Antalya’ya otele gelmiştik tatil yapmaya, şimdi eve dönüş yolundayız Konya’da. Yarın iş görüşmesine gideceğim için tadını çıkarmaya çalıştım bu tatilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…