Three Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 18 Şubat 2024 #1 Akşam eve geldiğimden beri telefonum ve bilgisayarım internete bağlanmıyor hata veriyor. Evdeki diğer cihazlar bağlanıyor. İnterneti komşuyla ortak kullanıyoruz. Nasıl çözerim bu sorunu?
Akşam eve geldiğimden beri telefonum ve bilgisayarım internete bağlanmıyor hata veriyor. Evdeki diğer cihazlar bağlanıyor. İnterneti komşuyla ortak kullanıyoruz. Nasıl çözerim bu sorunu?
yavinas Yetkin Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 281 18 Şubat 2024 #2 Modem kimde? Modem üzerinden engellenmiş olabilir misin?
KS KS Three Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 18 Şubat 2024 #3 yavinas dedi: Modem kimde? Modem üzerinden engellenmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Komşuda. Pek sanmıyorum ama engellemiş olabilir. Başka bir şey olmuş olabilir mi?
yavinas dedi: Modem kimde? Modem üzerinden engellenmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Komşuda. Pek sanmıyorum ama engellemiş olabilir. Başka bir şey olmuş olabilir mi?
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 18 Şubat 2024 #4 Three dedi: Komşuda. Pek sanmıyorum ama engellemiş olabilir. Başka bir şey olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Engellemiştir bence. IP'den modem ayarlarına giriş yapın belli olur.
Three dedi: Komşuda. Pek sanmıyorum ama engellemiş olabilir. Başka bir şey olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Engellemiştir bence. IP'den modem ayarlarına giriş yapın belli olur.
KS KS Three Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 45 Beğeniler 37 18 Şubat 2024 #5 Vira dedi: Engellemiştir bence. IP'den modem ayarlarına giriş yapın belli olur. Genişletmek için tıkla... Evdeki başka bir cihazda internetten çıkınca bağlandı. Şimdi bütün cihazlar bağlanıyor nasıl oldu anlamadım.
Vira dedi: Engellemiştir bence. IP'den modem ayarlarına giriş yapın belli olur. Genişletmek için tıkla... Evdeki başka bir cihazda internetten çıkınca bağlandı. Şimdi bütün cihazlar bağlanıyor nasıl oldu anlamadım.