Yer
Konoha
1-1.5 ay önce kolumda kitle çıkması sonucu ilk acile gittim. Bana Ortopedi doktoruna görün dedi. Ortopedi doktoruna gittim, bu seferde dahiliye bölümüne sevk ettiler. Bugünde dahiliyeye gittim, doktor bana cildiyeye gitmemi söyledi. Zaten sıra almakla uğraşıyoruz. Hasta bakmayacaksanız niye doktor oluyorsunuz? Daha hangi hastalığa hangi bölüm bakar bilmiyorlar, geçip doktorluk yapıyorlar. Ki bu süreçte bir kere bile doktorlarla konuşamadım. Sürekli asistanları odalarında oluyor. Asistan doktora, kitlelerimin büyüyüp çoğaldığını söylüyorum. Bana “Bir şey olmaz.” diyor. Bana, vücudunda 40 civarı kitlesi olan insanları tanıyorum onların hiçbir şeyi yok, sende de sorun olmaz dedi.

Tüm doktorlar aynı değil ama bu olaylar doktorlara olan bakış açımı büyük ölçüde değiştirdi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim nasip olursa yolunda ilerleyeceğim bir meslek.
Bazıları gerçekten öyle mesela yönlendirme olayları aşırı fazla olmaya başladı.
Yapacak bir şey yok. Kardeşim için 4 hazirana sıra aldım, düşün yani.

1-1.5 ay önce kolumda kitle çıkması sonucu ilk acile gittim. Bana ortopedi doktoruna görün dedi. Ortopedi doktoruna gittim, bu sefer de dahiliye bölümüne sevk ettiler. Bugünde dahiliyeye gittim, doktor bana cildiyeye gitmemi söyledi. Zaten sıra almakla uğraşıyoruz. Hasta bakmayacaksanız niye doktor oluyorsunuz? Daha hangi hastalığa hangi bölüm bakar bilmiyorlar, geçip doktorluk yapıyorlar. Ki bu süreçte bir kere bile doktorlarla konuşamadım. Sürekli asistanları odalarında oluyor. Asistan doktora, kitlelerimin büyüyüp çoğaldığını söylüyorum. Bana “bir şey olmaz.” diyor. Bana, vücudunda 40 civarı kitlesi olan insanları tanıyorum onların hiçbir şeyi yok, sende de sorun olmaz dedi.

Tüm doktorlar aynı değil ama bu olaylar doktorlara olan bakış açımı büyük ölçüde değiştirdi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kolunda kitle çıkması mekanik bir olaydan kaynaklanan travma değildir.
Dolayısı ile doktorun önce cildiyeye git demesi yerinde bir karardır.
Sizi başından savmak için başka bölüme iş olsun diye yollamamış yani.