Planlanmıyor Bazı haber kaynakları yasaklansın ya da birden fazla kaynak gösterilsin

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Bu sabah açılan “Singo bundan sonra sağ bek oynamayacak” haber konusu üzerine bu konuyu açma ihtiyacı duydum.

Haberlerinin çoğu clickbait olan ve sık sık yanlış/uydurma haber yapan sayfaların Techolay’da kaynak gösterilmesi bence yasaklanmalı. En azından bu sitelerden haber alınacaksa yanına farklı bir kaynak daha eklenmeli.

Kendi haberleriyle interneti yeterince kirletmiyorlarmış gibi bir de burayı kirletmesinler.

Benim öneri listem aşağıdaki gibidir. Sizler de destekliyorsanız kendi önerilerinizi paylaşabilirsiniz.
  • A Haber
  • A Spor
  • ATV Haber
  • Yeni Şafak
  • Sabah
  • Takvim
Not: Yukarıda belirtilen listedeki siteler sadece örnektir, yapay zekadan alınmıştır. "Tüm haberleri yalan ve her zaman kolpa haber yapıyorlar." gibi bir anlam taşımamaktadır.

Son düzenleme:
Artı 27 Eksi
Zaten şunların hepsi aynı, farkları yok. Hepsi boya badana habercilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca bir iki cümlelik "haber" paylaşan Twitter sayfalarının kaynak olarak verilmesine de izin verilmemeli. Singo sağ bek oynamayacak haberi yapıyorsan ya doktor raporun olur ve paylaşırsın ya da birinci kaynağı haberde belirtirsin. Eğer ikisini de yapmıyorsan zaten bu haber değil duyum olur.

İnsanınna musuna kadar kirli iftiralarda bulunan haber kanallarını sıralamışsın GitHub eklentisiyle (uBlacklist) bile PC'de gezinirken görmüyorum burada da görmemek iyi olur. Bilhassa Yeni Şafak husumetli olduğu Yargıtay hakimine her türlü yaftayı yapıştırmıştı.

Listeye bakarken İmamoğlu'yla ilişkim oldu, kesinlikle katılıyorum.

Artıladim, uyduruk/düşük kaliteli sitelerde eklesin. Ayrıca Gzt.com da dahil edilsin.

Başında A olan kanallar %90 bunu yapıyor zaten artiladım.

İsmi cismi belli olmayan Twitter sayfaları da bu yasaklara dahil edilsin. Hepsi kopyala yapıştır uydurma haber yapıyor. Bu sayfaların haberlerini konu olarak açan çok kişi var burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…