Penguen

Üstün
Makaleler
5
Yer
Orion Arm
Alt kategorileri saymazsak neredeyse tüm kategorilerin ikonlarının rengi aynı.
Fakat Windows 8.1, Windows 7, Diğer Windows Sürümleri, Xbox ve Steam Deck kategorilerinin ikon renkleri diğer kategorilerin ikon renklerinden farklı.

Bana kalırsa tüm ana kategorilerin ikon rengi aynı yapılmalı. Bu şekilde daha düzenli bir sınıflandırma sağlanabilir.

Ekleme:
Alt kategorilere de göz attım. Yalnızca GNU/Linux kategorisindeki kategorilerin ikonları farklı renkte.
Tam bir düzen kurulmak isteniyorsa; onların renkleri de düzenlenebilir aslında.

Son düzenleme:
Artı 27 Eksi
Uyumlu ve göze daha hoş gelmesi adına mantıklı olabilir. Artıladım.

Alt kategorileri saymazsak neredeyse tüm kategorilerin ikonlarının rengi aynı.
Fakat Windows 8.1, Windows 7, Diğer Windows Sürümleri, Xbox ve Steam Deck kategorilerinin ikon renkleri diğer kategorilerin ikon renklerinden farklı.

Bana kalırsa tüm ana kategorilerin ikon rengi aynı yapılmalı. Bu şekilde daha düzenli bir sınıflandırma sağlanabilir.

Ekleme:
Alt kategorilere de göz attım. Yalnızca GNU/Linux kategorisindeki kategorilerin ikonları farklı renkte.
Tam bir düzen kurulmak isteniyorsa; onların renkleri de düzenlenebilir aslında.

Mantıklı her uygulamanın kendi renkli logosunun olması şart. Samsung'un, WhatsApp'ın veya Instagram'ın mavi.

• Xbox ve Steam Deck kategorileri için iş kolay ve önerinize katılıyorum. Bu kategorilerde Font Awesome ikonları kullanıldığı için renk direkt CSS'teki color ile ayarlanabiliyor ki şu anki renkler de öyle ayarlanmış. Öneri uygulandığı takdirde şöyle gözükecekler:

1707404466598.webp

• Windows 8.1'in rengi değişirse Windows 10 ile aynı gözükecek:

1707404546842.webp

Bu noktada önerinize katılamıyorum ama renk farklılığı da göze batmıyor değil. Windows'a kızmak lazım sanırım, logolar aynı ya da acayip benziyor. : ))

• Windows 8.1, Windows 7 ve Diğer Windows Sürümleri kategorilerinde, Font Awesome'da uygun ikonlar bulunmadığı için renkleri belli birer PNG görseli kullanılıyor yani onlar için değişiklik daha zor olacak. Pek yorumum yok.

Eklemenizi gözden kaçırmışım, GNU/Linux kategorisinin alt kategorilerinde de Font Awesome kullanılmış ve dolayısıyla onlarda da iş kolay. Onların renkleri de düzenlenirse şöyle gözükecekler:

1707405140668.webp

Bu konuda da katılıyorum. Hoş duruyor.

Son düzenleme:
  • Xbox ve Steam Deck kategorileri için iş kolay ve önerinize katılıyorum. Bu kategorilerde Font Awesome ikonları kullanıldığı için renk direkt CSS'teki color ile ayarlanabiliyor ki şu anki renkler de öyle ayarlanmış. Öneri uygulandığı takdirde şöyle gözükecekler:

Eki Görüntüle 17334

• Windows 8.1'in rengi değişirse Windows 10 ile aynı gözükecek:

Eki Görüntüle 17335

Bu noktada önerinize katılamıyorum ama renk farklılığı da göze batmıyor değil. Windows'a kızmak lazım sanırım, logolar aynı ya da acayip benziyor. : ))

• Windows 8.1, Windows 7 ve Diğer Windows Sürümleri kategorilerinde, Font Awesome'da uygun ikonlar bulunmadığı için renkleri belli birer PNG görseli kullanılıyor yani onlar için değişiklik daha zor olacak. Pek yorumum yok.
Windows kalabilir bence. Sonra ayırt etmesinde sıkıntı olmasın diye diyorum ama çok sıkıntı da olmaz herhalde.

Bunun için bir eklenti yazıyorum, yanında birkaç minik özellik daha olacak. 😊

• Beğendim
İfadeler: 683