Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Ben bu kalp ifadesini bildirimlerimde görünce "beğenmedim" ifade ile çok karıştırıyorum. Zamanla alışırım diyordum ama alışamadım. Dışı beyaz, içi kırmızı olacak şekilde düzenlense daha iyi olmaz mı? Şöyle yani:
1706660903492.webp

Veya daha farklı da olabilir. Yanındaki "beğenmedim" ifadesini andırmasın, yeterli.

Artı 44 Eksi
Beğenmeme ifadesi siyah beyaz olsun. Nasıl olsa fikir ayrılığı ve kötü algısı var.

İlk gördüğümde pek sıcak bakmamıştım ancak siyahın kırmızıdan daha az etkili ve göze çarpan bir renk olmasından dolayı hoşuma gitti bu fikir. Bir eksisi şu ki koyu/AMOLED temada sorun çıkarabilir siyah, gerçi onun için de grinin bir tonu tercih edilebilir.

Bununla birlikte kalp ifadesinde pembe yerine kırmızı kullanımı tercih edilse tadından yenmez.

İlk gördüğümde pek sıcak bakmamıştım ancak siyahın kırmızıdan daha az etkili ve göze çarpan bir renk olmasından dolayı hoşuma gitti bu fikir. Bir eksisi şu ki koyu/AMOLED temada sorun çıkarabilir siyah, gerçi onun için de grinin bir tonu tercih edilebilir.

Bununla birlikte kalp ifadesinde pembe yerine kırmızı kullanımı tercih edilse tadından yenmez.
Ben bu neon'u andıran rengini daha çok seviyorum ama seni mi kıracağım? Artıladım.
Kalp şu anki haliyle de kötü değil aslında evet. Beğenmedim ifadesi değişse de olabilir.

1706702640517.webp

1706702757908.webp

1706703101235.webp

Ama beğenmedim ifadesine uzun süredir aşinayız.
Ayrıca beyaz zeminde kırmızı kalp daha iyi duruyor sanki.

Ayrıca beyaz zeminde kırmızı kalp daha iyi duruyor sanki.

Kalp ifadesi ilk eklendiğinde kalbin kırmızı olmayışını, onun yerine çevresinin renkli olup kendisinin beyaz oluşunu eleştirmiştim. Şimdi bakıyorum da oldukça alıştım ve sadece pembenin kırmızıyla değişmesi hâlinde şu anki tasarımla sizin sunduğunuz arasında kararsız kaldım ve nasıl oluyorsa şu anki tasarıma biraz daha sıcak bakıyorum. Özellikle "Beğen"le olan uyumu gözüme hoş geliyor: renkli daire içi beyaz logo.