Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Geçenlerde de tüm logoların renklerinin aynı olması önerilmişti: Bazı Kategorilerin Rengi Değişmeli. Ona daha sıcak bakıyorum ancak sizin önerinize de nötr bakıyorum.

Renk değiştirme işi en basitlerinden tahminimce. CSS dosyasında tek bir değerin değiştirilmesini gerektiriyor. Önceki uygulanmış önerilerden yola çıkarak bunun oldukça hızlı halledilebildiğini söyleyebilirim.

Diğer kategorilere logo önerilerinizi şu siteden sunabilirsiniz: Find the Perfect Icon for Your Project in Font Awesome 5 | Font Awesome. Renk değişimi kadar basit oluyor olmalı.

• Beğendim
İfadeler: 683
Boş önerilerle zaman çalmayalım.(!) Ufak bir detay, eğer uygun görünürse yapılır. Artıladım.

Diğer kategorilere logo önerilerinizi şu siteden sunabilirsiniz: Find the Perfect Icon for Your Project in Font Awesome 5 | Font Awesome. Renk değişimi kadar basit oluyor olmalı.

Bu site çok işime yarayacak teşekkürler. 😉

Geçenlerde de tüm logoların renklerinin aynı olması önerilmişti: Bazı Kategorilerin Rengi Değişmeli. Ona daha sıcak bakıyorum.

Hepsi aynı renk hoş olmaz. Her kategorinin varsa kendi logosu olmalı. Biz gidip WhatsApp'ın ki yeşil iken mavi koyarsak pek yakışmaz. Ayrıca bana kalırsa renkli olması daha göze hitap ediyor. Renkler ve zevkler tartışılmaz.