Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
Diğer forumla aynı renkte yapmak ne kadar mantıklı acaba.. Birebir karbon kopya yapmak güzel gözükmez bence.Tarih kategorisinin logosunun rengi kırmızı ile değişmeli. Bunun yanı sıra oyun tavsiyeleri, diğer konsollar ve GTA 6 kategorilerine logo eklenebilir.
Diğer forumla aynı renkte yapmak ne kadar mantıklı acaba. Birebir karbon kopya yapmak güzel gözükmez bence.
Yani ama bu sefer birebir kopyalıyorlar diye konuşmaya başlayacak insanlar. Şu an bile Xenforo altyapısı kullanılıyor diye birebir temayı kopyaladı diyenler var. Komedi..Ben diğer foruma bakmadım zaten artık orada pek takılmıyorum. Türk bayrağı simgesi olduğu kırmızı olması gerektiğini düşündüm. Diğer eklediğim kategorilerde de logo olmadığı için uygun bir logo eklenebilir.
Yani ama bu sefer birebir kopyalıyorlar diye konuşmaya başlayacak insanlar. Şu an bile XenForo altyapısı kullanılıyor diye birebir temayı kopyaladı diyenler var. Komedi.
Tarih logosunda bence sıkıntı yok da diğer kategorilere logo getirilebilir, evet.
Ben ilk başta onu Türk bayrağına benzetemedim de evet, olabilir.Tarih logosunda sonuçta Türk bayrağı var o yüzden bence kırmızı olmalı.