Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Diğer forumla aynı renkte yapmak ne kadar mantıklı acaba. Birebir karbon kopya yapmak güzel gözükmez bence.

Ben diğer foruma bakmadım zaten artık orada pek takılmıyorum. Türk bayrağı simgesi olduğu kırmızı olması gerektiğini düşündüm. Diğer eklediğim kategorilerde de logo olmadığı için uygun bir logo eklenebilir.

Ben diğer foruma bakmadım zaten artık orada pek takılmıyorum. Türk bayrağı simgesi olduğu kırmızı olması gerektiğini düşündüm. Diğer eklediğim kategorilerde de logo olmadığı için uygun bir logo eklenebilir.
Yani ama bu sefer birebir kopyalıyorlar diye konuşmaya başlayacak insanlar. Şu an bile Xenforo altyapısı kullanılıyor diye birebir temayı kopyaladı diyenler var. Komedi..

Sonuçta logonun eklenmesi için yıllarını vermiyorlar. Çok basit bir işlem boyut ayarlandıktan sonra bence.

Yani ama bu sefer birebir kopyalıyorlar diye konuşmaya başlayacak insanlar. Şu an bile XenForo altyapısı kullanılıyor diye birebir temayı kopyaladı diyenler var. Komedi.

O kadar abartmaya gerek yok. Ona bakarsanız diğer çoğu logonun hepsi renk dışında aynı ama kimse kopya demiyor. Gelip tarih kategorisindeki Türk bayrağı kısmını kırmızı yaptık diye kimsenin eleştiri yapacağını sanmıyorum.