Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Ben bu kalp ifadesini bildirimlerimde görünce "beğenmedim" ifade ile çok karıştırıyorum. Zamanla alışırım diyordum ama alışamadım. Dışı beyaz, içi kırmızı olacak şekilde düzenlense daha iyi olmaz mı? Şöyle yani:
1706660903492.webp

Veya daha farklı da olabilir. Yanındaki "beğenmedim" ifadesini andırmasın, yeterli.

Artı 44 Eksi
Pembenin daha koyu tonları da olabilir bu tonu gözüme biraz garip geliyor benim nedense. :D
1706703617054.webp

1706703827758.webp

1706703694557.webp

1706703958683.webp

Açık pembe iyi durdu bi tık. Diğerleri koyu modda belli olmuyor, açık mod temada mor ve mürdüm güzel durabilir ama koyu mod kullananların sayısının daha fazla olduğunu ve her iki temada da iyi gözüken bir şey olması gerek. O yüzden beyaz arka plan kırmızı kalp de açık temada garip durabilir. Pembe arka plan bi iyi geldi gözüme.

Eki Görüntüle 15004
Eki Görüntüle 15007
Eki Görüntüle 15005
Eki Görüntüle 15008

Açık pembe iyi durdu bi tık. Diğerleri koyu modda belli olmuyor, açık mod temada mor ve mürdüm güzel durabilir ama koyu mod kullananların sayısının daha fazla olduğunu ve her iki temada da iyi gözüken bir şey olması gerek. O yüzden beyaz arka plan kırmızı kalp de açık temada garip durabilir. Pembe arka plan bi iyi geldi gözüme.
Sanki bana da iyi gibi geldi o pembe arka plan. O da olabilir.

Kalp ifadesini direkt forumun rengine çevirsinler. Bence daha mantıklı ve anlamlı olur. Mavi kalp atarız.
Güzel olur ama ondan sonra da beğenme tuşuyla karıştırmayalım?

Eki Görüntüle 15004
Eki Görüntüle 15007
Eki Görüntüle 15005
Eki Görüntüle 15008

Koyu mor yapalım çok güzel muhteşem olur. Hem de farklı olur. 💜💜💜