Hangi meme veya shitpostlardan bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ancak hoşunuza gitmiyorsa bile amaan bana ne deyip geçmeniz daha mantıklı. Ben şahsen öyle yapıyorum. Hoşlanmadığım bir içerik çıkınca hesabı direkt engelliyorum ve kafaya takmıyorum.

Hiç görmemekte imkansız hocam ya, bunu hayat tarzı belleyen insanlar da var.

Merhaba. Bu "text meme" ve "shitpost" gibi şeyler beni rahatsız ediyor. Hatta "shitpost" kelimesini kullanırken bile rahatsız oluyorum. Bu normal mi? Hatta beyaz arka plana yazı yazıp bulanıklaştırılan gönderiler vardı, onlar daha rahatsız ediciydi. Ve bunlar hayattan aldığım zevki garip bir şekilde azaltıyor. Bu tarz şeylere gülen insanların psikolojisinin de bozuk olduğunu düşünüyorum. Bu tipler yüzünden çok çektim geçmişte.

Ben bir uzman değilim fakat bunun oldukça normal olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim. Bazılarımız bu tür konularda daha hassasız, olabilir. Karşıdaki kişinin farklı olabileceğini hesaba katarak öneri vermek gerek ki şu an size de öyle yapıyorum. Yani, normal. Fakat muhtemelen günlük hayatta çok bir işiniz yok, ondan sürekli bunlar aklınıza geliyor; siz de "hayattan soğuyorsunuz".