Buyuk birçoğunlugu siteye kayit olurken okuyup onayladigi varsayilan kurallardan oturu uyari aldigi icin hesabını kapatiyor. Her forumun kendi kurallari var, diger forumda bu boyle degil su boyle degil diyerek bir yere varilmiyor. Kurallar belli, kimse yazili olmayan kuraldan oturu uyari almiyor. Yazili kuraldan uyari alip da hesap silmenin de anlami yok ama kullanici boyle bir talepte bulunuyorsa da yapabilecegimiz bir şey yok.

Sildikten sonra tekrar açılabiliyor mu? Açılıyorsa eski hesaptan mı devam ediliyor?

Peki, moderatör olarak size bir soru sormak istiyorum. Diyelim ki bilet açıp özel bir durum gereği kapatılması gerektiğini söylüyoruz ve daha sonraki süreçte tekrar açılmasını istiyoruz. Bu durumda inisiyatif uyguluyor musunuz?
Biletlere sadece @Barış bakıyor, moderatörlerin bilet görüntüleme yetkisi yok.

Neden hesabını kapattığı hakkında bilgi var mı? Yeşil forumda 104.748 beğenili hesabı kapattı.

Biraz insanın olayları anlayıp zamanı kendine yedirebilmesi lazım. Bir baktım Recep abi diğer forumdan gitmiş ne oluyor bitiyor derken buraya geldim. Oradaki hesap anıtlaştırılmış ve sayı kombinasyonlu hesap haline gelmiş.(Kendiminki) Ben Recep abi sayesinde kendi bilgimin üstüne bir şey kattığına inandığım için geldim. Bir de diğer forumun eski tayfa adamları biraz kendini göstermeyi sevdiği için böyle kendilerince ortam ayarlarız düşüncesine girip daha sonra böyle ergen düşüncelerle neyse ya bura sarmadı dedikleri için de burayı bırakmış olabilirler. Ha eski forumda bir yere kadar iyiydi ama moderasyon ekibinin saçmalığı ve çoluk çocuğun oraya doluşması biraz gitmeme sebebiyet verdi.