R Ranton Kouga Ziyaretçi 13 Mayıs 2025 #1 Bu video üzerinden konuşmak istiyorum. Boşa linç atmayın. Yorumlara girdim bayağı bağış atanlar olmuş. Bu iş artık ticarete dönmemiş mi?
Bu video üzerinden konuşmak istiyorum. Boşa linç atmayın. Yorumlara girdim bayağı bağış atanlar olmuş. Bu iş artık ticarete dönmemiş mi?
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 13 Mayıs 2025 #2 Parayı atan memmun videoyu çeken memmun kimse bir şey diyemez. Zaten varsa ihtiyacı yapsın duygu sömürüsü.
Parayı atan memmun videoyu çeken memmun kimse bir şey diyemez. Zaten varsa ihtiyacı yapsın duygu sömürüsü.
Reend Yetkin Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.446 Yer Rook Islands 13 Mayıs 2025 #3 Gazze'yle ilgili baya bir duygu sömürülü video var ama bunun onlardan biri olduğunu düşünmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 13 Mayıs 2025 #4 Reend dedi: Gazze'yle ilgili bayağı bir duygu sömürülü video var ama bunun onlardan biri olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence onlardan biri adamlar ne para kaldırmışlar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Reend dedi: Gazze'yle ilgili bayağı bir duygu sömürülü video var ama bunun onlardan biri olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence onlardan biri adamlar ne para kaldırmışlar.
not_furware_virus.rom Yetkin Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Beğeniler 136 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden 13 Mayıs 2025 #5 Sen vermediysen başkasının atması çok da problem olmamalı. Duygu sömürüsü yapmayı başaran da var, başaramayan da.
Sen vermediysen başkasının atması çok da problem olmamalı. Duygu sömürüsü yapmayı başaran da var, başaramayan da.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.116 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.899 14 Mayıs 2025 #6 Zaten öyle. Duygu sömürüsünden başka bir şey değil. Onu bunu geçtim madem bu araplar kardeş. Niye kardeşlerini desteklemiyorlar ve orada yaşamamalarına rağmen özgür Filistin yazıyorlar? Duygu sömürüsü.
Zaten öyle. Duygu sömürüsünden başka bir şey değil. Onu bunu geçtim madem bu araplar kardeş. Niye kardeşlerini desteklemiyorlar ve orada yaşamamalarına rağmen özgür Filistin yazıyorlar? Duygu sömürüsü.