Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar 7 yıllık bateristim. Yarı profesyonel sayılırım. Beat yapmak istiyorum. Zevk amaçlı. PC veya Mobil üzerinden beat yapmak istiyorum. Önerdiğiniz program var mı? Paralı da önerebilirsiniz bir şekilde hallederiz. 😉😁

Arkadaşlar 7 yıllık bateristim. Yarı profesyonel sayılırım. Beat yapmak istiyorum. Zevk amaçlı. PC veya mobil üzerinden beat yapmak istiyorum. Önerdiğiniz program var mı? Paralı da önerebilirsiniz bir şekilde hallederiz. 😉😁

FL Studio mobil var diye biliyorum hiç indirip bakmadım test edebilirsin bir arkadaşım bandlab kullanıyordu fakat profesyonel uygulamanın yerini tutmuyor tabii ki en iyi program bana göre FL Studio müziği bıraktım uzağım bu konulara yeni gelişmeler varsa bilmiyorum.

Hayır hocam denemedim.
FL Studio mobil var diye biliyorum hiç indirip bakmadım test edebilirsin bir arkadaşım bandlab kullanıyordu fakat profesyonel uygulamanın yerini tutmuyor tabii ki en iyi program bana göre FL Studio müziği bıraktım uzağım bu konulara yeni gelişmeler varsa bilmiyorum.
Bandlab PC denedim hocam. Aslında kullanışlı ama pek kullanmayı beceremedim. O kadar etkili olmuyor sanırsam. Mikrofon kullanınca da sesi kaydırarak kayıt alıyor. Ses tam oturmuyor.

Hayır hocam denemedim.

Bandlab PC denedim hocam. Aslında kullanışlı ama pek kullanmayı beceremedim. O kadar etkili olmuyor sanırsam. Mikrofon kullanınca da sesi kaydırarak kayıt alıyor. Ses tam oturmuyor.
FL Stüdyo tavsiye ederim o zaman ama telefon sürümü biraz zor bence. Profesyonel iş için PC sürümüyle çok iyi iş çıkarabilirsiniz 😊 Şimdiden kolay gelsin.

Merhabalar, bu işe yarayan programlara DAW(Digital Audıo Workstation) denir. Bunların arasında MIDI özellikleri en gelişmiş olanları Ableton Live ve Logic Pro'dur. FL Studio da bir alternatif fakat DAW'lar arasında endüstri standardı değil.