Beni yanlış anlamayın da... Her şey bağlantılı yani anlatmak istediğim şeyler.
Bu benim kendi doğal halim, sadece foruma yansıtmıyordum ama acaba yansıtırsam insanlardan bazıları beni anlar mı diye düşündüm ama geleneksel değil sanırım burada kimse.
Normal insanlar bana sıkıcı ve sıradan geliyor. Sokağa çıktığınızda, sizinle aynı fikir, görüş ve zevklere sahip olmadıkları sürece, onlarla ne derece anlaşabilir, yakın olabilirsiniz ki? Biz bu yüzden diyoruz batı kültürü saçma diye toplumu bozdu diye. Boşanma oranlarındaki artışta bunu kanıtlıyor.Bizde sana odağını başka yönlere çek diyoruz hocam. 24-25 yaşına gelmişsin bu düşünce yapısıyla hayat böyle geçmez umarım "normal" insan olursun.
Empati kurma konusunda iyi olduğumu söylemiyorum zaten...Zamanında ben de karşıydım ama burada pek suistimal eden kullanıcı görmedim, herkes genellikle düzgün bir şekilde kullanıyor. Sizin bu durumunuzu empati kuramadığınızdan ötürüne bağlıyorum. Gereksiz, yasaklama/kaldırma zihniyeti olan bir konu daha.
Normal insanlar bana sıkıcı ve sıradan geliyor. Sokağa çıktığınızda, sizinle aynı fikir, görüş ve zevklere sahip olmadıkları sürece, onlarla ne derece anlaşabilir, yakın olabilirsiniz ki? Biz bu yüzden diyoruz batı kültürü saçma diye toplumu bozdu diye. Boşanma oranlarındaki artışta bunu kanıtlıyor.
Normalden kastın ne?Normal insanlar bana sıkıcı ve sıradan geliyor. Sokağa çıktığınızda, sizinle aynı fikir, görüş ve zevklere sahip olmadıkları sürece, onlarla ne derece anlaşabilir, yakın olabilirsiniz ki
Ben zaten çocuksuyum, o yaşlardan itibaren takıldı kaldım ve öyle kaldı. Olgun şeyleri sevmiyorum, olgun düşünenler sıkıcı. Renkli bir hayat istiyorum. Bu da anca batı kültürüne karşı çıkmaya başlarsanız olabilecek birşey. 20-40 Sene önceki sosyal düzeni istiyorum özet.Seni yargılamıyorum belli ki bazı psikolojik ya da zihinsel sorunlar yaşıyorsun hepimiz yaşayabiliriz fakat dediğin durum farklı olmak değil bu başta dediğim gibi psikolojik ya da zihinsel bir problem senden anlamanı beklemiyorum ama 24-25 yaşında bir erkeğin bir insanın bu hareketleri yapmaması lazım gözümde 12 yaşındaki bir çocuktan farkın yok.
Konunun özeti şudur; "beğenmeme" emojisi bazı insanlar için iyi olmayabilir. Benim için de öyle. Psikolojik olarak etkileri bende iyi olmuyor. İkincisi; olayın batıyla alakası, insanlardan size beğenmeme emojisinin sizin için rahatsız edici olduğunu söylediğiniz zaman, insanların çoğu size saygı göstermiyor ve inat yaparak daha fazlasını yapıyorlar. Bu da batı zihniyetinden doğan bir şey.
Eskiden beğenmeme diye bir emoji yoktu forumlarda ama?