Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Haddonfield, Illinois
Mesela birisi bir telefon, bilgisayar vb. herhangi bir şeyde öneri almak için konu açıyor. Veya "şu telefonu önerir misiniz?" diyor. Bazıları beğenmeme ifadesini atıp geçiyor. Ancak bu yaptıkları profildeki beğeniyi düşürüyor diye biliyorum. Bence bunun olmaması lazım.
Belki artılama eksileme belki de o tarz konularda beğenmeme ifadesinin kaldırılması ile çözülebilecek bir şey.
Az önce karşılaştığım bir örnek:

1748351370029.webp

Artı -2 Eksi
Mantıklı. Bir şey de ben fark ettim. Adam oraya 2 tane öneri yazmış örneğin veya başka bir şey, adam beğenmeme emojisi atmış. Şimdi bu adam o 2 şeyi de mi beğenmedi yoksa sadece 1 tanesini mi? Bunu yapıp bir cevap da yazmıyorlar tam olarak neyi beğenmedim diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiler tepkilerini özgürce ifade edebilmeli.

Görselini paylaştığınız konudan örnek verirsek, kimisi paylaşılan modeli, kimisi konu sahibinin mesajındaki sevmediği bir detayı beğenmemiş olabilir.

Mesela ben, yeteri kadar bilgi verilmediğinde sinirlenen biriyim. Yardım için konu açıp bilgileri kendine saklayan insanları anlamıyorum, beğenmiyorum.

Tepkileri çok umursuyorsunuz. Kişi beğenmediyse tepkisini göstersin, bu sizi rahatsız etmesin. Spam olduğunu düşündüğünüz durumları raporlayınca zaten gereken yapılıyor.

Görselini paylaştığınız konudan örnek verirsek, kimisi paylaşılan modeli, kimisi konu sahibinin mesajındaki sevmediği bir detayı beğenmemiş olabilir.
En azından bunun belirtmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela paylaştığım görseldeki beğenmemenin nedenini biliyor muyuz? Hayır.

@Vavien. Öneri konusuna nasıl yaptınız be hocam? :D

Öneri konuları "Konu" tipinde açılır, "Soru" tipinde açılmaz. Peki bu öneri uygulanırsa "Konu" tipinde açılan ancak öneri amacı taşımayan konulara ne olacak? Aradaki ayrım nasıl yapılacak?

Öneriyi desteklemiyorum.