Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.
Kesinlikle katılıyorum. Beğenmedim verebilsin ama o mesaja yanıt yazma şartlı hale getirilsin. Varsa fikri yazsın. Günümüzde her yerde toksik klavye delikanlıları olduğu için bu önlem olabilir. Emek harcayıp aydınlatsın yazılan yanlış veya eksik ise bence.
Disllike olayı beğeni puanınızı düşürüyor. Takılmayın diyorsunuzda bazı çocuk ruhlu insanlar var. Hani bir mesajına 10 kişi disslike attığı zaman iyi olmuyor yani.
Neden bir insan sıradan bir emojiyi koymak için neden belirtsin? Mantığı sıfır. Bir kişi beğenme ifadesi bırakıyorsa katılmıyordur. Örneğin bu önerinize beğenme atsam bundan ne gibi bir çıkarımınız olacak? Ben söyleyeyim, "Enes3078 benim önerimi beğenmedi." fikri aklınızda belirecek. Bu ifade kaldırılmayacak ve şahsen böyle bir ekranın varlığı başlı başına saçma olacağına inanıyorum. Yine de fikirlerin yürütülmesi adına açık tutacağım.
Yazdıklarınızın dislike alacağından korkuyorsanız yazmayın. Her zaman sizin fikrinizi kabul etmeyenler ile beraber edenler olacak. Herkesle her zaman ortak paydada buluşmayı bekleyemezsiniz zaten.
Ben "Beğenmedim" atan kişinin sorgulanmasını da anlamıyorum, spam varsa bildirilir zaten. Kişi konu içinde açıklama yapmak istese eğer girer konuya açıklamasını yapardı. Yapmak istemiyorsa bunu zorla istemenin anlamı nedir? Mantıksız, eksiledim.