Beğenmedim emojisi atıldıktan sonra sebebi konu içinde açıklansın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neoxa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    açıklama

Neoxa

Becerikli
Makaleler
21
Yer
TRABZON/OF
Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.

Artı -36 Eksi
Kesinlikle katılıyorum. Beğenmedim verebilsin ama o mesaja yanıt yazma şartlı hale getirilsin. Varsa fikri yazsın. Günümüzde her yerde toksik klavye delikanlıları olduğu için bu önlem olabilir. Emek harcayıp aydınlatsın yazılan yanlış veya eksik ise bence.

Disllike olayı beğeni puanınızı düşürüyor. Takılmayın diyorsunuzda bazı çocuk ruhlu insanlar var. Hani bir mesajına 10 kişi disslike attığı zaman iyi olmuyor yani.
Fazla takiyorsunuz bunları. 58 tane begenmeme almisim, cogusu trollerden. Ama 7000+ pozitif reaksiyon var, bunları niye hesaba katmıyoruz?

Düzenleme: 59 olmuş, maykıl sağ olsun bir tane konumu boş bırakmıyor.

@michaelscofield

Zamaninda boyle denmisti bu konu hakkinda.

Fazla takiyorsunuz bunları. 58 tane begenmeme almisim, cogusu trollerden. Ama 7000+ pozitif reaksiyon var, bunları niye hesaba katmıyoruz?

Bende 70 tane almışım. Sanırım forumda en fazla dislike alan kişi benim.

Ama haklı olduğum konularda bile atıyorlar ya, insan ona da sinir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…