Bir konuya sadece beğenmedim emojisi atmak mantıksız geliyor, özellikle tavsiye isteyenler için. En azından tavsiye konularına beğenmedim atıldığı zaman açıklama zorunluluğu gelmeli.
Ya arkadaş sizin mentaliniz neden bu kadar düşük? Hayır bir de yani sosyal bir ortamda böylesiniz. Dışarıda birileri 2 alay etse kafayı yersiniz herhalde. Sürekli "Beğenmedim butonu" üzerine konular. Şu basit şeye takılmanıza inanamıyorum ya. Öneri konusuyla kurtarmaya çalışmışsın da orada da kavga çıkabiliyor zaman zaman.
Birisinin bildirim tarafımı beğenmedim yağmuruna tutması umurumda bile olmaz. Zaten sosyal seçeneklerinden emoji bildirimini kapattım bile. İsteyen doldursun beğenmedim ifadesini. Elbet bir başkası görüp, rapor atıyor veya moderatöre denk geliyor.
Ya arkadaş sizin mentaliniz neden bu kadar düşük? Hayır bir de yani sosyal bir ortamda böylesiniz. Dışarıda birileri 2 alay etse kafayı yersiniz herhalde. Sürekli "Beğenmedim butonu" üzerine konular. Şu basit şeye takılmanıza inanamıyorum ya. Öneri konusuyla kurtarmaya çalışmışsın da orada da kavga çıkabiliyor zaman zaman.
Birisinin bildirim tarafımı beğenmedim yağmuruna tutması umurumda bile olmaz. Zaten sosyal seçeneklerinden emoji bildirimini kapattım bile. İsteyen doldursun beğenmedim ifadesini. Elbet bir başkası görüp, rapor atıyor veya moderatöre denk geliyor.
Ne lüzûmu var? Alt tarafı sosyal medyada ifade basıyor.
Az önce birisi Intel DDR5 sistem önerisi atmış, beğenmedim attım. Bir de bu durumun açıklamasını mı yapacağım?
Ancak tavsiye bölümünde herhangi bir ürün kulaklık mouse veya klavye vs
Bir ürün için alınmaz diyen hiç kimseyi dikkate almıyorum.
Bana nedeni ile açıklayan kişinin konuşmasını dikkate alıyorum. Çünkü ben bir ürün öneriyorsam nedenlerini de yazıyorum. Veya alma diyorsam da neden almaması gerektiğini de belirtiyorum geriye kalan takdir konu sahibinin.
Ancak evet bazı botlar yok değil ürün tavsiyesini bazı firmalarla anlaşıp ürün karşılığı yaptıklarını öğrendiğim günden beri buradan pek tavsiye almıyor kendim yabancı forum YouTube sayfalarında güvenilir incelemelere bakıyorum. Bu kişiler birkaç hesap dahilinde farklı bir ürün önerildiğinde spam şeklinde beğenmedim basıp geçiyor konu sahibini de etkiliyor.
Dediğim gibi burada önemli olan bilinçli olmak bir şeyi nedenleri ile açıklamayan sadece spam için basan veya önerilerde neden vs artı ve eksilerini anlatmayanları dikkate almamak lazım. Konuyu açan kişi bu bilince sahip olursa zaten olay çözülür.
Bence gereksiz. Begenmedim atmayan kisiler "hahaha" emojisi atacaktir. Eger spamsa ve haksiz bir olaganustu begenmedim varsamoderator arkadaşlar ilgili, inceleyip kaldiriyor. Forumda gezerken hep sebep mi yazmak, zorundayiz. Eger cok merak ediyorsaniz, konu icerisinde mesajinizi duzenleyip veya begenmedimi atan kisiye sorabilirsiniz. Kendi dusuncem boyle, ben eksiledim.