Türk yapımlarının tuttuktan sonra saçmalama hastalığı var. Çok iyi gittik güzel bir şekilde bitirelim diye düşünmüyorlar.
Türk dizilerinde çok oluyor bu reyting yükselsin diye karakteri öldürüyorlar reyting dalgalanma yasayınca da geri getiriyorlar :D
Sevilen karakteri vururken iyidi ama. Daha o zamanlar düşünüp sahte ölümü düşünerek işleselerdi o zaman yapmacık olmazdı. Aksine çok daha sağlam olurdu.

Ama gördüğüm kadarıyla sonradan senaristlerin aldığı karar. Resmen biz savcıyı niye vurduk ya çağıralım geri gelsin demişler gibi duruyor.

Karakter öldü artık öldü miladı doldu neyine getiriyorsun.
Bende daha güzel soru var. Ama 2012'dekilere sormak lazım. Esra'yı niye vurdunuz?... Üzülerek bitirdim o bölümü. Sevilen başka karakter vurulsun da Esra vurulmasaydı. Cidden tadı tuzuydu.

Bence savcı, gerçek Behsat Ç. evreninde gerçekten öldürüldü. Şu an karakter getireceğiz diye senaryoyla oynuyorlar.

Bende daha güzel soru var. Ama 2012'dekilere sormak lazım. Esra'yı niye vurdunuz?... Üzülerek bitirdim o bölümü. Sevilen başka karakter vurulsun da Esra vurulmasaydı. Cidden tadı tuzuydu.

Bence savcı, gerçek Behsat Ç. evreninde gerçekten öldürüldü. Şu an karakter getireceğiz diye senaryoyla oynuyorlar.
Ülkemiz o günden bugüne hiç değişmedi.

Bilmem bana katılanlarınız olur mu ama eski TV'de yayınlanmış olan Behzat Ç. bölümleri Ankara caddelerinde halkın içinde geçen, daha doğal ve samimi bir atmosfere sahipti. Çekiç ve Gül o gerçekçiliği ve sıcaklığı büyük ölçüde kaybetmiş gibi hissettiriyor, pek ısınamadım.

3.sezonda Savcı Esra'nın tekrar diziye dahil olması da çok eğreti gelmişti.