S SalimBdk 90 Üstün Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 897 Beğeniler 556 Bugün 21:30 #1 Kapattım, yeniden başlatıyorum, tekrar aktif oluyor. Nasıl düzeltmem lazım?
Relapse 68 Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.796 Çözümler 37 Beğeniler 1.889 Yer Antalya Bugün 21:56 #2 Regedit'e girip hypervisorenforcedcodeıntegrity yolundaki enabled değerini 0 yap, restart at. Arkada antivirüs varsa o da ayarı ezip tekrar açıyor olabilir. Son çare CMD'yi yönetici açıp bcdedit /set hypervisorlaunchtype off yazıp dene. Artı 0 Eksi
Regedit'e girip hypervisorenforcedcodeıntegrity yolundaki enabled değerini 0 yap, restart at. Arkada antivirüs varsa o da ayarı ezip tekrar açıyor olabilir. Son çare CMD'yi yönetici açıp bcdedit /set hypervisorlaunchtype off yazıp dene.
KS KS S SalimBdk 90 Üstün Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 897 Beğeniler 556 Bugün 21:59 #3 Kayıt defterini yaptım ama işe yaramamıştı ötekini deneyeyim. Yok abi gene açık. svm enabled açaba o yapar mı bunu? Artı 0 Eksi
Kayıt defterini yaptım ama işe yaramamıştı ötekini deneyeyim. Yok abi gene açık. svm enabled açaba o yapar mı bunu?
Relapse 68 Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.796 Çözümler 37 Beğeniler 1.889 Yer Antalya 30 dakika önce #4 SalimBdk dedi: Kayıt defterini yaptım ama işe yaramamıştı ötekini deneyeyim. Yok abi gene açık. SVM enabled açaba o yapar mı bunu? Genişletmek için tıkla... Evet, SVM yüzünden olabilir. BIOS'tan kapatırsan bellek bütünlüğü kapanır ama emülatörler çalışmaz. Bir de CMD komutundan sonra bilgisayarı kapatıp açma, direkt yeniden başlat at. Hızlı başlat yüzünden komut işlememiş olabilir. Artı 0 Eksi
SalimBdk dedi: Kayıt defterini yaptım ama işe yaramamıştı ötekini deneyeyim. Yok abi gene açık. SVM enabled açaba o yapar mı bunu? Genişletmek için tıkla... Evet, SVM yüzünden olabilir. BIOS'tan kapatırsan bellek bütünlüğü kapanır ama emülatörler çalışmaz. Bir de CMD komutundan sonra bilgisayarı kapatıp açma, direkt yeniden başlat at. Hızlı başlat yüzünden komut işlememiş olabilir.
KS KS S SalimBdk 90 Üstün Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 897 Beğeniler 556 10 dakika önce #5 Onlari kapatinca hiç gozukmez oldu sağ olasin. Ayhan abinin onerdigi ayarlardi yapmamistim tekrar uyguladim. Artı 0 Eksi
Onlari kapatinca hiç gozukmez oldu sağ olasin. Ayhan abinin onerdigi ayarlardi yapmamistim tekrar uyguladim.