Zeitnot 5

Yetkin
Yer
Malta
Arkadaşlar selam, hazır yaz tatili geliyorken CS FACEIT kasmak istiyorum amacım belli bir yere gelmek, belki ufak tefek turnuvalara katılmak, mümkünse e-spor arenasına katılmak.
2-3 Yıllık Valorant geçmişim var, 4-5 ay öncesine kadar tamamen zevkine oynardım, ilk defa rank kasmıştım, Gold elodan 1-2 sezonda yüceliğe çıkmıştım, şu an oyunu bırakmış olsam bile dia 3-yücelik 1 arasıyım.
Ancak CS'de daha çok zevk alıyorum, ve rank kasmak istiyorum, çok fazla hile olduğu için seçkin değil FACEIT kasasım var, sizce belli bir seviyeye gelince ufak tefek e-spor işlerine girebilir miyim?

16 yaşındayım, biraz geç olduğunu düşünüyorum, ne dersiniz?

Son düzenleme:
Zor ve riskli bir seçim. Ayrıca kariyer planlamana geç başlamışsın e-spor için bana kalırsa. YKS vs. gibi alternatiflerin de olmayacak, bence e-spora bel bağlama. Getirisi de çektiğin efora değmeyecek gibi geliyor. Getirisi olacak mı o da bir soru işareti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor ve riskli bir seçim. Ayrıca kariyer planlamana geç başlamışsın e-spor için bana kalırsa. YKS vs gibi alternatiflerin de olmayacak, Bence e-spora bel bağlama. Getirisi de çektiğin efora değmeyecek gibi geliyor. Getirisi olacak mı o da bir soru işareti.

Hocam İtalya'ya gideceğim, YKS gibi bir planım yok.
Biraz boş gibiyim yani.

Arkadaşlar selam, hazır yaz tatili geliyorken CS FACEIT kasmak istiyorum amacım belli bir yere gelmek, belki ufak tefek turnuvalara katılmak, mümkünse e-spor arenasına katılmak.
2-3 Yıllık Valorant geçmişim var, 4-5 ay öncesine kadar tamamen zevkine oynardım, ilk defa rank kasmıştım, Gold elodan 1-2 sezonda yüceliğe çıkmıştım, şu an oyunu bırakmış olsam bile dia 3-yücelik 1 arasıyım.
Ancak CS'de daha çok zevk alıyorum, ve rank kasmak istiyorum, çok fazla hile olduğu için seçkin değil FACEIT kasasım var, sizce belli bir seviyeye gelince ufak tefek e-spor işlerine girebilir miyim?

16 yaşındayım, biraz geç olduğunu düşünüyorum, ne dersiniz?

Kısaca, gelmezsin. Ve gelsen bile asgari ücret alırsın.

CS'de tutunamazsan Valorant'a geçersin e-spora Valo çok önem veriyor. CS'nin köklü e-sporcularına nazaran Valo e-sporcuları daha rahat olabilir senin için.

16 geç değil bence. Ama bence bol video yayınla veya yayınlar aç işin kolaylaşır. Tanınırsın takıma girmek daha kolay olur.

CS'de tutunamazsan Valorant'a geçersin e-spora Valo çok önem veriyor. CS'nin köklü e-sporcularına nazaran Valo e-sporcuları daha rahat olabilir senin için.
Zevk almıyorum hocam.

Şu takımdan Lar0k ve Comeback'e karşı oynadım, bir altlarında idim ancak onlar çok ayrı seviye geldi gerçekten, hatta duruyorsa koyarım fotoğrafını.

1744061905408.webp

Ölümlerimden belli oluyor zaten.

Düzeltme: Loita, karıştırdım.