Kesin.

CS'de bir yere gelmek istiyorsan ancak İmorr - Furious veya yabancı adamlardan DDoc gibi falan olman lazım. O adamlar mesela FPL seviyesinde oynayan adamlardı yayın falan açıyolardı ve içerik üretiyolardı ve bir kitleleri oldu o yönden devam ettiler. Onlara benzeyen bazı adamlar takımlardan davet aldılar ve E-Sporcu oldular.(İsim aklıma gelmedi örnek verecektim ama ) TR için yayın işini tutturmak çok zor. Furi gibi İngilizce içerik üretirsen tutulman daha kolay ama dediğim gibi onun içinde hem ciddi emek vermen gerek hem saatlerce oynayacaksın bir de O seviyelere çıkmak CS için çok daha zor Valorant'ya nazaran çünkü CS saf Aim ve Zeka oyunu Valorant'ta rank kasmak kadar kolay değil CS'de yükselmek.

Hocam asıl amacım bu zaten, yetenekler ile oynamak zevk vermiyor, CS'de saf aim ile oynamak daha güzel.

Bir yandan oynadığım oyunları içerik olarak paylaşırım belki, oradan ufak bir ün kazansam davet alsam diye düşünüyorum.
İtalya'da yüksek ihtimal işim kesin, eğer kariyerim olmazsa oradan devam edip bir e-spor takımı kurmak istiyorum, asıl hayalim 5 Türk ile takım kurup derecelere çıkmak, e-sporcu olup sonrasında bir takım açabilirim belki.