Bence sadece konu açtığı için kimseye rozet verilmemeli, açılan başlık belli bir sayıda beğeni aldığı zaman rozet için sayılmalı. Aksi durumda her sözde indirim ama gerçekte indirim olmayan ürünü paylaşıp rozet avlamaya çalışan insanlar veya sağda solda gördüğü her haberi 2 cümle yazıp altına link ekleyerek paylaşan kişiler forumu kirletir.

Mantıken iyi güzel ama gerek olduğunu sanmıyorum. Yani rozeti olacak bir kategori değil açıkçası.

Neden indirim için var?

Bence sadece konu açtığı için kimseye rozet verilmemeli, açılan başlık belli bir sayıda beğeni aldığı zaman rozet için sayılmalı. Aksi durumda her sözde indirim ama gerçekte indirim olmayan ürünü paylaşıp rozet avlamaya çalışan insanlar veya sağda solda gördüğü her haberi 2 cümle yazıp altına link ekleyerek paylaşan kişiler forumu kirletir.

O zaman neden indirim konuları için var?

Neden indirim için var?

O zaman neden indirim konuları için var?

Teknoloji forumunda teknoloji ağırlıklı ürünlerin indiriminin paylaşılmasının ödüllendirilmesinde bir mantık görebiliyorum ama Çemişgezek ilçe başkanını partisinden istifa etmesi haberini paylaşan arkadaşlara ödül verilmesine ne gerek olduğunu bir mantığa oturtamıyorum.

Teknoloji forumunda teknoloji ağırlıklı ürünlerin indiriminin paylaşılmasının ödüllendirilmesinde bir mantık görebiliyorum ama çemişgezek ilçe başkanını partisinden istifa etmesi haberini paylaşan arkadaşlara ödül verilmesine ne gerek olduğunu bir mantığa oturtamıyorum.

İndirim konularının yarısı yemek veya gıda konusu.

İndirim konularının yarısı yemek veya gıda konusu.

Tam düzenleyip onu yazacaktım. Bir yerde "cıvıma" var diye her yerde cıvımaya izin verilmesi mantıklı bir düşünce tarzı değil. Eğer bir şey yapılacaksa asıl o tür alakasız indirimlere izin verilmemeli ve forumun temasına uygun teknoloji ürünlerinin indirimleri paylaşılmalı sadece.

Tam düzenleyip onu yazacaktım. Bir yerde "cıvıma" var diye her yerde cıvımaya izin verilmesi mantıklı bir düşünce tarzı değil. Eğer bir şey yapılacaksa asıl o tür alakasız indirimlere izin verilmemeli ve forumun temasına uygun teknoloji ürünlerinin indirimleri paylaşılmalı sadece.

Anlıyorum.

Pek umurumda değil öyle bir rozetimin olması ama onlara böyle bir şey varken bize neden olmasın diye açtım bu konuyu.

Dosya Ekleri

• IMG_4881.webp
    IMG_4881.webp
    96 KB · Görüntüleme: 78

Forumun sahibi ben miyim? Yetkili ben miyim? Ödülleri ben mi dağıtıyorum? Ben zaten o tür paylaşımları savunmuyorum, ödül verilmesini de teşvik etmiyorum. Siz "bakın indirimlere ödül veriliyor ama haberlere verilmiyor" demişsiniz ben de indirimlerdeki teknoloji ile alakasız indirimlere de izin verilmemesi gerektiğinin sadece teknolojik ürünlerin paylaşılmasına izin verilmesi ve illa ödüllendirme sistemi devam edecekse onların ödüllendirilmesi gerektiğini düşündüğümü söyledim. İlla haberlere de ödül verilecekse sadece teknoloji ile alakalı haber paylaşımına izin verilip onlara ödül verilmeli.

Son düzenleyen: Moderatör: