- Makaleler
- 1
İsim fark etmez, haberci rozeti bana da çok mantıklı gelmedi ama çok indirim konusu açan biri için bu tarz bir rozet verilmiş. Bizim gibiler için de verilebilir.
İsim fark etmez, haberci rozeti bana da çok mantıklı gelmedi ama çok indirim konusu açan biri için bu tarz bir rozet verilmiş. Bizim gibiler için de verilebilir.
Mantıken iyi güzel ama gerek olduğunu sanmıyorum. Yani rozeti olacak bir kategori değil açıkçası.
Bence sadece konu açtığı için kimseye rozet verilmemeli, açılan başlık belli bir sayıda beğeni aldığı zaman rozet için sayılmalı. Aksi durumda her sözde indirim ama gerçekte indirim olmayan ürünü paylaşıp rozet avlamaya çalışan insanlar veya sağda solda gördüğü her haberi 2 cümle yazıp altına link ekleyerek paylaşan kişiler forumu kirletir.
Neden indirim için var?
O zaman neden indirim konuları için var?
Teknoloji forumunda teknoloji ağırlıklı ürünlerin indiriminin paylaşılmasının ödüllendirilmesinde bir mantık görebiliyorum ama çemişgezek ilçe başkanını partisinden istifa etmesi haberini paylaşan arkadaşlara ödül verilmesine ne gerek olduğunu bir mantığa oturtamıyorum.
İndirim konularının yarısı yemek veya gıda konusu.
Tam düzenleyip onu yazacaktım. Bir yerde "cıvıma" var diye her yerde cıvımaya izin verilmesi mantıklı bir düşünce tarzı değil. Eğer bir şey yapılacaksa asıl o tür alakasız indirimlere izin verilmemeli ve forumun temasına uygun teknoloji ürünlerinin indirimleri paylaşılmalı sadece.